Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan lehet eljutni a Kiskunl...

Hogyan lehet eljutni a Kiskunlacházai Szellemvárosba?

Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen helyeket, csernobil messze van és bonyolult...

2014. febr. 3. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Engedélyt kell kérni, nem egyszerű! Ajánlom Szentkirályszabadját, az szabadon bejárható.
2014. febr. 3. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ajánlom a pécsi vidámparkot is, csak pár éve hagyták magára, de máris rom az egész, ami mozdítható volt, elvitték, ráadásul mivel Csernobilról forgattak filmet a helyen, ezért a radioaktív veszély is fel van festve a falakra.
2014. febr. 3. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbben az 51-es számú főúton tudsz eljutni oda.

Aztán beérve lacházára, a Rákóczi útra ráfordulsz balra, vasúti átjáró, és utána nem sokkal már ott is a reptér bejárata.

2014. febr. 11. 09:08
 4/4 anonim válasza:
Én is szoktam szellemvárosokat és szellemfalvakat látogatni. Legtöbbjéről nincs is információ az interneten, vagy ha van akkor csak képek név nélkül, talán hátha valaki odaköltözik.
2014. márc. 9. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!