Mogyoród jó hely?
nem volt még rá panasz :D
egyébként ha lenne ott melód, indulj. Ebben a gazdasági helyzetben ez egy akkora érv, amiért elég sokan összetennék a kezüket.
Szerintem szép, hangulatos kisváros. Igényes és tiszta.
Én vennék ott házat, ha tehetném. Csak az aquapark csábítása lenne ott még a mostaninál is elviselhetetlenebbb... :)
Viszont egy kis kellemetlenség: Forma 1 idején hatalmas a nyüzsi, és általában hallani az autók zünnyögését is. Pár nap után idegölő lehet...
Az autópálya a háttérben mindig hallatszik egy kicsit, de meg lehet szokni. (februárban költöztünk)
A ring (ha van valami verseny, edzés) mindig hallatszik.
Viszont közel van (HÉV - fél óra, busz - fél óra). A HÉV a falu egyik végén van, ha a másikra mentek, akkor onnan busszal érdemes Újpestre bemenni. Kocsival a 2-esen és M0-n kb. fél óra, ha nem nyomod.
Én még nem nagyon láttam cigányt.
Közel van az Auchan, Bauhaus.
Amit még elfelejtettem:
Biztonsági szolgálat járőrözik Mogyoród területén (lakást is be lehet kötni hozzájuk).
Télen takarítják az összes utat. Amikor költöztem, eset a hó, nyári gumival csináltam végig az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!