Csibera kérdése:
Volt valaki Szegeden és környékén? Mi a vélemény, érdemes ott nyaralni? Esetleg tudtok jó szállást? Kösz
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 13:40
1/1 anonim válasza:
Én szegedi vagyok, szerintem érdemes lenne ellátogatni ide egy pár napos nyaralás keretében. A város központja nagyon szép, sűrű a tömegközlekedés, könnyen el lehet jutni A-ból B-be. Sok a nevezetesség és látnivaló is, amiket felfedezni egy egész napos program. Sok az étterem, kávézó, ahol tudtok enni. A Vadaspark felfedezése egy önálló napi program, hiszen hatalmas és fantasztikus. A Napfényfürdő is jó program lehet, bár kissé drága, de ott az Anna-fürdő is, ami a maga nemében is egy jó hely.
szallas.hu oldalon tudsz böngészni, hogy hol érdemes megszállni, vannak vélemények is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!