A Flamingó Hotelben (Balatonfüred) milyen a játszóház? Van gyermekfelügyelet, mekkora? És egyébként milyen a wellnessrészlege?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 14:37
1/1 anonim válasza:
Mi már kétszer is voltunk ott, minden év januárjában elmegyünk valahova a párommal 4-5 napra, már kétszer voltunk a Flamingóban. Én csak ajánlani tudom, nagyon jó a wellness rész, és a gyerekeknek is nagyon szépen kialakított medence van csúszdával, játékokkal. Az ételek nagyon finomak, a választék is bőséges. Amikor mi voltunk, mindig januárban, alig voltak rajtunk kívül, mindent nagyon jól kilehetett használni. Szerintem ár-érték arányban is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!