Veszélyesnek számít a Rákos-patak kőbányai szakasza?
Figyelt kérdés
Tervbe vettem, hogy el szeretnék sétálni Rákosmentétől egészen Angyalföldig a Rákos-patak mentén, de ahogy néztem, a kőbányai szakasz eléggé elhagyatott, a semmi közepén folyik.2013. dec. 27. 11:54
1/1 anonim válasza:
Egy útlezárást kerültem ki ott az egyik dűlőúton egyszer. Tény, hogy elhagyatott terület, de Budapesten ez általában egyetlen veszélyforrást jelent: a hajléktalanok sátrait őrző kutyák tudnak elég vehemensek lenni. Maguktól a hajléktalanoktól nem kell tartani, nem esznek embert (viszont ha viszel nekik egy kis kaját vagy akár olcsó bort, azt meghálálják). Ha bármi egyéb gondod lenne, van mindenféle telephely a környéken, ahol találsz minimum egy biztonsági őrt. De mondom, összességében nem tartom veszélyes vállalkozásnak.
Ami még kicsit para, az a Rákosrendező fölötti gyalogos felüljárónak az angyalföldi vége, ott egy ócskavastelepen kell átmenni, az őrkutyákkal kell vigyázni, bár jó eséllyel őrzik a telepet (mivel lekerítve sincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!