Általában felszabadult, előzékeny, pozitív, nyugodt légkörrel találkozom ott, anyagi problémák se nagyon vannak és tudtommal a kisebbségtől is csak a déli parton kell tartani. Nincsenek (tudtommal) illegális szemétlerakók, ipari területek, a legtöbb kis városka üdülési-kényelmi szempontból épült fel, tele van kikapcsolódási lehetőségekkel, parkokkal, sétaterületekkel, zöldterületekkel, virágokkal.
Sehol máshol magyarországon nem tapasztaltam ilyen légkört. Olyannyira tetszik, hogy tervezem az odaköltözést is.
Főleg az északi partról beszélek.
2013. dec. 25. 17:35
1/6 anonim válasza:
Nincs is ott sziget :D Amúgy én is csípem a balcsit, de átadom a szót az ott lakóknak.
2013. dec. 25. 17:58
2/6 A kérdező kommentje:
:) Nincs aki ne szeretné szerintem, aki meg szeretettel megy valahova, az jó légkört teremt.
2013. dec. 25. 18:02
3/6 anonim válasza:
Gyere le a valóságba. Görögország is annak látszott,aztán csődöt jelentett. Lesz-e munkád,lakásod, számlákat tudod fizetni?Télen, holtszezonba??Nem minden fehér-fekete.
2013. dec. 25. 18:05
4/6 A kérdező kommentje:
Ha vállalkozásból élek nem lesz baj, mondjuk magyarország úgy szívja le az embereket mint egy 5 millió ágú porszívó.
Vízórát raknak a kutakra, meg ilyen baromságok, mint valami burkolt diktatúra. :D Ha pénzed van elveszik. Hát ügyesen kell csinálni szerintem... önfenntartó ökoház, tartalékház külföldön. Aranyba fektetett vagyon, és egy külföldre nyúló minőségalapú vállalkozás.
2013. dec. 25. 18:09
5/6 anonim válasza:
Egy vállalkozást meg is kell valósítani haver. Te álomvilágban élsz ha azt hiszed minden könnyű. Egyébként a Balatonnál is ugyanúgy jelen van az alvilág stb csak azt nem veszed észre.
2013. dec. 25. 19:12
6/6 anonim válasza:
A turizmusnak köszönhetően valóban nagyobb a jólét, rendezettebbek a települések, ám a háttérben ugyanúgy rengeteg érdek feszül egymásnak, a nagy pénzek miatt sok a konfliktus. Ezzel együtt, ha nem turizmusból akarsz megélni és a választott ipar- vagy szolgáltatási ágazatodnak jók a feltételei, akkor hajrá, valósítsd meg az ötleteidet! A kereslet éven belül jobban kiegyenlített Balatonfüred és Keszthely környékén, meg talán Siófokon részint a nagyobb helyi népességszám miatt, másrészt a közeli iparnegyedek jelentette nagyobb vásárlóerejű városok okán. Keszthelyen Hévíz miatt kiegyenlítettebb a turisták száma is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!