Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hova érdemes télen elutazni?...

Hova érdemes télen elutazni? (Magyarország)

Figyelt kérdés
Vészhelyzet van. A karácsonyi ajándék a családnak nem érkezik meg időre és most gyorsan ki kell valamit találni amit a fa alá lehet tenni. Arra gondoltam, hogy élményajándék lenne a legjobb. de télen hova lehet elmenni ahol jól el lehet lenni, pár napot, van látnivaló és nem csak a szobában tud ellenni az ember hanem tud kirándulni...stb Nyáron mindig a Balatonra szoktunk menni. Mi az ami télen is szép. Kinek van tapasztalata? Öt tagu a család -15/f, 13/l, 11/l Kérlek segítsetek. Vagy mi az amit most még gyorsan be tudok szerezni és jó mindenkinek...???

2013. dec. 19. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én biztos a hegyekbe mennék ha szerencsétek van még hó is lesz. Lehet közösen szánkózni, hógolyózni. Vagy amire én gondolok Eplény környéke, ott már működik a sípálya ha tudtok síelni tök jó, viszont ha nem közös oktatás és kipróbálni valami mást.

Ami nekem még tetszik Eger és környéke. Van bőven látnivaló, illetve Egerszalókon a fürdő télen gyönöyrű (persze nyáron is).

2013. dec. 19. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Mátrába pl.
2013. dec. 19. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is a hegyekbe mennék. Egyszer Szilvásváradon voltunk egy wellness szállodába, nagyon gyönyörű helyen volt.
2013. dec. 19. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Egerszalók és környéke (Eger,Szilvásvárad)

Nyíregyháza (élményfürdő,Barbizon hotel,állatpark,jó eséllyel a csónakázótavon már korizni is lehet)

2013. dec. 19. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Minimum azt megmondhattad volna, mennyit költenél szállásra + benzinre együtt. Úgy könnyebb lenne.
2013. dec. 20. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!