Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Erdélyben milyen a közbiztonság?

Erdélyben milyen a közbiztonság?

Figyelt kérdés
Szeretnék hegyek, erdők között nyugodt helyen házat venni, erdély biztonságos lehet? Csak felületesen ismerem, Budapesti vagyok egyébként.
2013. dec. 12. 15:16
 1/8 anonim válasza:
100%
Attól függ hol. Kb ugyan az a helyzet mint nálunk. Vannak olyan falvak meg faluvégek ahol nem nagyon élnék. Azért vannak balhék rendesen bárhol, kicsit több a "bökdösődés" mint idehaza.
2013. dec. 12. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Miért pont Erdély? Inkább a Mátra, Mecsek, Bükk. Erdély nem biztonságos.
2013. dec. 12. 15:32
 3/8 anonim válasza:
89%
Miért ne lenne biztonságos Erdély? Nem orkok élnek ott, ugyan olyan emberek mint mi.
2013. dec. 12. 15:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Mátra, bükk, mecsek meg tele van cigánnyal úgy tudom. + erdélyben vannak nagyobb kiterjedésű érintetlen erdők. tiszta források.
2013. dec. 12. 16:21
 5/8 anonim válasza:
Sok a medve,ugyhogy szerintem majd efelol is erdeklodj,mondjuk en meg nem talalkoztam veluk. :)
2013. dec. 12. 16:33
 6/8 A kérdező kommentje:
:) Itthon is voltak, csak kiírtották az összeset.
2013. dec. 12. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Erdélyben a közbiztonság sokkal jobb mint Magyarországon ezt tapasztalatból mondom , hisz mindét országba éltem több évet ! Igazad van a magyarországi cigánysággal kapcsolatosan , alig van olyan hely amit (még) nem leptek el . Erdélyben főleg a Székelyföldön ( Felcsík legtöbb falvába )rengeteg olyan hely van ahol 100%-ban magyar települések vannak se román , se cigány......a medvével viszont nem árt vigyázni mert elég sok van belőlük és nem ritka hogy támadnak ! ( Mi is Magyarországról költöztünk Erdélybe és nem bántuk meg ! )
2013. dec. 14. 17:50
 8/8 szepkekszemufiu válasza:
Szerintem erdeklodj , helytol fugg,de legtobb helyen jo lakni,szep es tiszta. (tapasztalat)
2013. dec. 29. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!