Létezik olyan Magyarországi hotel, ahol foglalhatok paypalos vagy nemzetközi bankkártyás fizetéssel?
szerintem csak a lealkudtuk ilyen béna rendszerű. Bonuszbrigad, kuponvilag stb. kuponos oldalakon általában tudsz fizetni kártyával, ha már ilyen kuponos akciós szállások között keresgélsz.
qponverzum.hu-t is ajánlom, ott egy helyen van rengeteg kuponos oldal ajánlata összegyűjtve.
Bármelyik normális szálláskeresőn fizethetsz civilizált kártyás módon.
Azt csak te tudod, azt az egyetlen (szerintem rohadt lehúzós) magyar oldalt miért nézted ki magadnak. Avagy miért reklámozod.
Az az érzésem, (ne haragudj érte) nem is élsz Angliában. Bocsi a szókimondásért, de másfél év Anglia után az ember alapvetően másképp látja a világot. Természetessé válik számára az elektronikus fizetés....
" Természetessé válik számára az elektronikus fizetés...."
Sajnálom, hogy neked ehhez ilyen messzire kellett menni. ;-) Nekem évek óta természetes ez itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!