Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kaptam egy álásajánlatot...

Kaptam egy álásajánlatot Salgótarjánban. Mennyire jó ott élni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 7. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
oszinte leszek, eddigi elmenyeim alapjan esellyel palyazik Ozd utan a masodik legnyomasztobb magyar varos cimre.
2013. dec. 7. 10:30
 2/10 A kérdező kommentje:
sötétségre gondolsz?
2013. dec. 7. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
sok a cigány
2013. dec. 7. 11:09
 4/10 A kérdező kommentje:
őket leszámítva vannak a környéken jó helyek, szlovákok nem járnak át keménykedni?
2013. dec. 7. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákok keménykedni? Te miről beszélsz? Szlovák és magyar vagy épp román és magyar békében él egymás mellett. Többnyire azok gondolják ezt másképp akik távol élnek és nincs tapasztalatuk, tévéből meg hallottak egy rossz esetet és rögtön általánosítanak.
2013. dec. 7. 11:23
 6/10 A kérdező kommentje:
"nem, ne aggódj, a szlovákokkal jól megvagyunk"
2013. dec. 7. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább kihagynám, egyike azon helyeknek ahol semmi pénzért nem laknék.
2013. dec. 10. 16:27
 8/10 anonim válasza:
100%

Nézd,én Salgótarjánban lakok és biztos,hogy ha elvégzem a sulit én megyek(menekülök) is innen minél messzebb.

Őszintén szólva minden normális ember menekül innen(már aki megteheti)

Nincs egy normális általános iskola.Rengeteg(de tényleg)cigány van.Minden fele szemetelnek(tiszta koszfészek az egész)

A boltok folyamatosan mennek csődbe.Egyre több zár be.

A kórház épül le,mert ép eszű orvos nem jön ide dolgozni.(pl.nincs gyerekpulmonológiánk.)És nincsenek korszerű felszerelések se,mert a kórháznak nincs pénze.

Egyre nő a bűnözés.

Ha van egy kis eszed nem jössz ide,mert itt csak leépülés van és ez már nem lesz jobb(figyelembe véve az ország jelenlegi helyzetét)

Másrészt ha van családod(esetleg gyerekeid)akkor feltételezem nem akarod őket veszélynek/szenvedésnek kitenni,úgyhogy ezt a környéket nagy ívben kerüld el akár milyen jó pénzt/ajánlatot kaptál is,mert nem éri meg.

Hidd el.

16/l

2013. dec. 16. 23:40
 9/10 anonim válasza:
53%
A 8-as válaszolóval teljesen egyetértek, ne menj oda! 18 évig éltem ott, aztán amint tehettem, elmenekültem. Az ország legrosszabb városa.
2014. jan. 23. 11:45
 10/10 anonim válasza:
Borzasztó hely. És most van ez a szlovák szervkereskedéses elrablós dolog. Őszintén megmondva, félek kimenni az utcára már.
2015. márc. 22. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!