Szigetmonostorról este fél tízkor vissza lehet még jutni Budapestre valamilyen tömegközlekedéssel?
Figyelj komám, azt se írtad, Sz.monostoron HONNAN indulnál, azt se, Bp.-re HOVA mennél haza. Szóval először ezeket tisztázzuk.
Gödről megy vonat Bp.-re minden óra 48-kor, az utolsó 23:48-kor.
Az a kérdés (aminek már utána járni nem én fogok), hogy Monostorról Gödre mikor megy busz.
Az meg:
De szerintem olyankor már nincs busz.
De mondjuk Szigetmonostorról megy komp Gödre, úgy látom a térképen. Hogy AZ mikor jár... Hát ahhoz sok szerencsét. :D
Megkérdezhetem, mi dolgod arra?
Igen, én is kerestem még tegnap, de se vonat, se busz, én nem értem, hogy a rákba lehet ott közlekedni. Jobbra Göd, balra Szentendre, mindkettő kényelmesen elérhető busszal is, vonattal is, de ha a térképet is bámulom, még úgy se látok kényelmes megközelítést. Komp jár át... De az mikor jár, fogalmam nincs. Olyan, mint egy kis elszigetelt népcsoport, szétmegyek... :D
Ha valakiért mennél, akkor tőle kérdezd.
Repülő? Szigetmonostorra, egy FALUBA? Ne nevettess... :D Te óriási gyerek vagy, kérdező. :D
De induljunk ki abból, hogyan mennél le? Ugyanúgy gyere vissza, és nézd meg, meddig jár visszafelé ugyanaz az adott tömegközlekedő eszköz, amivel oda mentél.
Nem ott lakom, fogalmam nincs. :D
Egész biztos ismerős, vagy csaj miatt mennél oda, kérdezd már meg ŐT MAGÁT. Köszönjük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!