Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten mit érdemes megnézn...

Budapesten mit érdemes megnézni, ha csak 1 napra megyünk oda?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Parlament, Hősök tere, Lánchídon sétálj át (ezt is inkább este), Vár (este szép nagyon)

húú,nemtudom mit javasoljak, pedig itt lakom 18 éve :D

2009. nov. 19. 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ezeket már láttam mind,ezen kívül mit tudtok javsaolni?
2009. nov. 19. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Pontosíts kicsit, légyszi! Miben gondolkodjunk? (Mert Budapest azért elég nagy). Valamiféle kiállítást szeretnél látni (vannak mostanában nagyon jól...pl. a láthatatlan kiállítás, v a millenárison vannak nagyon jópofa dolgok), csak sétálgatni szeretnél egy szép környéken? Ja, és hány évesek vagytok?
2009. nov. 19. 16:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Főleg régi épületek,színházak
2009. nov. 19. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
A Parlamentben belül is voltatok? Érdemes. Délután 3-kor és 4-kor van vezetett operaházi látogatás, megnézhetitek kívülről az új Nemzeti Színházat is (2-es villamos vonalán), nem tudom, láttátok-e a Budapesti Történeti Múzeumot a Várban gyönyörű gótikus maradványokkal, most van a Király utcán egyiptomi kincsek másolatából kiállítás, el lehet menni a Gellért fürdőbe, ami drága, de szép, kávézni a New York Palotában, igen elegáns, pénz kérdése is a program.
2009. nov. 22. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Hadtörténeti Múzeum, Közlekedései Múzeum, Terror Háza, városligetben, népligetben sétálni.
2009. nov. 23. 13:48
 7/8 anonim válasza:
0%
A Gödör nevű kocsmát, esetleg a Zöld Pardont meg a A38 bulihajót, lényeg hogy igyatok abban a szörnyű városban, én azt a szennyet ami ott van csak úgy bírtam elviselni...
2009. nov. 24. 01:28
 8/8 anonim válasza:
VIII. ker. Sok a szép régi ház, mennyetek be az udvarokba, és jól nézzetek körül! Bár ez is költséges!
2009. nov. 24. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!