Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Két-három nap alatt el lehet...

Két-három nap alatt el lehet sétálni Pestről Debrecenbe?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 13:47
 1/6 anonim válasza:
226 km-t kell megtenni.Asszem a járás sebessége az kb. 6 km/óra.Inkább 4-5 nap alatt szerintem.
2013. nov. 11. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugye Petőfi ment fel állítólag télen gyalog Pestre.

De én ezt már az általános iskolában is kétkedve fogadtam.

2013. nov. 11. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:

226 km a táv, 4 km/h a gyaloglás tempója (a 6 már kocogás), tehát 56.5 óra gyaloglás.

Ha 3 napot céloztál meg, akkor az napi 18.8 óra. Tehát 5 órát alszol, azon kívül végig egész nap gyalogolsz (nincs kaja szünet, nincs fürdés, nincs semmi, illetve ha van, akkor azt kocogással be kell hozni).

Meg lehet csinálni, de azért..

2013. nov. 11. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Háát..először teljesíts egy Kinizsi százast, aztán gondold meg, hogy másnap újra indulnál-e... a harmadnapra maradó pár km már felüdülés lenne.
2013. nov. 11. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:

3 nap alatt márpedig van olyan túrázó, aki megcsinálná, nyilván nem 4 km/h-val haladna, mert a 6 km/h lehet lassú kocogás is, de inkább gyors séta.

Kinizsi százashoz viszonyítva amúgy látszólag jó, hogy nincs benne szint, valójában a síkban való monoton gyaloglás jobban kikészítené a lábakat.

Egy átlagos, gyalogláshoz nem szokott ember viszont akkor is megszenvedne vele, ha 10-15 napja lenne.

2013. nov. 12. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Viszont sok értelmét nem látnám ennek, fene akar az Alföldön ennyit gyalogolni, kerékpárral meg 1 nap alatt meglenne.
2013. nov. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!