Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit lehet Hajdúszoboszlón...

Mit lehet Hajdúszoboszlón csinálni 3-4 napig?

Figyelt kérdés
Disco kizárva, valamilyen kultúrális programot, kirándulást szeretnénk, esetleg egy hangulatos élő zenés rock kiskocsmát, valami jó kikapcsolódást. Tudtok ajánlani valami jót? Akár ott élők, akár akik már jártak arra... Köszi!:)
2009. nov. 17. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Uszoda, fürdő, esetleg péntek szombat este a Maláta (a zöldség piac mellett), teke pálya a Mátyás királyba, játékterem a Tescoba (Kaba irányába), esetleg még Debrecenbe vannak jó helyek.
2009. nov. 17. 13:41
 2/4 anonim válasza:

Én sem vagyok az a nagyon strandolós...

Ha Debrecen felé jobbra van egy falu ott van retro múzeum, az nagyon király, mi a googleban kerestünk rá látnivalók Debrecen stb... Mi találtunk bőven látnivalót.

2009. nov. 17. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Fúúú, jó ötletek, köszönöm szépen! :))) Ha van másnap még tippje, ne tartsa magába!:)
2009. nov. 17. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha esetleg ez se tetszene, akkor bemész Debrecenbe Hajdú volánnal, diákjegy 160ft, felnőtt meg gondolom 100%-os így 320Ft. Debrecenbe szétnézhetsz, bulizhatsz a belvárosba, mert 4 napra kicsi szerintem szobi. :)
2009. nov. 22. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!