Mit érdemes megnézni Budapesten?
Pár fiatal számára melyek azok a helyek, amiket érdemes lenne megnézni?
Ti miket ajánlanátok? :D
Kérdezhetném úgy is, hogy ti mit néznétek meg szívesen? :)
Sajnos annyi látnivaló van, hogy a bőség zavara uralkodik felettünk.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Nem tudom, hogy benneteket mi érdekel, sok lehetőséget ismertek, ha a bőség zavarával küszködtök :)
Mennyi időtök van?
Én itt élek, és inkább felsorol az én kedvenc helyeimet, időtöltésemet.
- Kirándulás a Budai hegyekben, fogaskerekűvel a Széchenyi hegyig, kis kirándulás a libegőig, és azzal leereszkedés. Nagyon szép a panoráma. Esetleg a Pálvölgyi barlang is jó választás, rendszeresen indulnak a túrák a barlangban.
- BKV hajóval végig menni a Dunán a Kopaszi gáttól a Római partig. Ott lehuppani egy nyugágyba a parton a Fellini bisztróban, és enni/inni valamit (sajnos téli időszakban zárva van)
- A Várban a Labirintus. A régi szuper volt, az újat nem láttam még, de ahogy olvastam, már nem olyan mint volt sajna, de azért érdemes talán megnézni.
- Múzeumok, ha szerettek ilyen helyekre járni.
- Széchenyi fürdő
- Csodák Palotája, vagy valamelyik "szoba kijutós", horroros hely, pl. a Vörösmarty téren a Kaszinóval szemben.
- Este valamelyik romkocsma vagy az A3-as hajó.
- Színház. A Nemzetit nagyon ajánlom, mert igazán különleges a színpad megoldása. A Víget is szeretem, főleg, hogy 5 perc gyalog tőlem.
Nahát :)
Az A38-as hajót az első is írta, csak nem láttam, mert közben írtam a sajátomat :) Így lettem elsőből második :)
Kedves 5-ös:
Én 10 éve lakom a Parlament tőszomszédságában, és OV-ét egyetlen-egyszer nem láttam!
2-es villamos vonala, 112-es busszal Thomán István utcai buszforduló, Citadella, Szimpla Kert, Instant, Corvintető
Kalandtúrának a 28-as villamos és a 99-es busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!