Jó, mivel az utalások ellenére is képtelen vagy normálisan feltenni a kérdésedet, akkor kérdezek én, hogy segítsek kicsit:
- hány évesek vagytok?
- hányan vagytok?
- hány fiú, hány lány?
- mi az érdeklődési körötök? Inkább városnézés, múzeumok, esetleg mozi/színház, vagy más?
- milyen szállásra gondoltatok? Erdei iskola, kollégium vagy panzió...?
- mikor mennétek?
Már legalább azt leírtad, hogy nagyvárost kerestek és kétnapos, no meg, hogy Esztergomból...
Ami hirtelen eszembe jut:
- Visegrád (bobozás, vár, séta a városban)
- Budapest (itt rengeteg látnivaló és program van)
- Vác
- Szentendre
Menjetek Győrbe, vagy Veszprémbe!
Esetleg SZékesfehérvárra.
- hány évesek vagytok?
- hányan vagytok?
- hány fiú, hány lány?
- mi az érdeklődési körötök? Inkább városnézés, múzeumok, esetleg mozi/színház, vagy más?
- milyen szállásra gondoltatok? Erdei iskola, kollégium vagy panzió...?
- mikor mennétek?
7.-esek vagyunk
19-en
7 lány és 12 fiú
Szeretünk moziba, színházba, élményfürdőbe, kalandparkba, és múzeumokba(de nem olyan múzeumba ahol pl. a német öltözködésről és más német hagyományokról van szó) járni.
Diákszállásra gondoltunk
Majd nyáron mennénk (mielőtt valaki megkérdezné hogy ha csak nyáron megyünk akkor miért tettem fel most a kérdést azért tettem fel most a kérdést mert szeretjük előre megszervezni a dolgokat mert hogyha esetleg valakinek van még valami jó ötlete akkor azt esetleg még be tudjuk építeni az osztálykirándulásba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!