Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hová menjünk osztálykirándulásra?

Hová menjünk osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennyi infóból...?
2013. okt. 9. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
A Jupiterre, ott még úgysem jártak. Bár szilárd talaj nem lesz, arra számítsatok. :D
2013. okt. 9. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Valamilyen nagyvárosba szeretnék elmenni egy kétnapos osztálykirándulásra 250.000 Ft-ból de valami olyan helyre ahol nem csak várak hanem más szórakozási lehetőségek is vannak de nem árt ha vannak történelmi dolgok is.
2013. okt. 9. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ehhez jó volna tudni azt is, hogy hol vagytok, mert nem mindegy, hogy mennyit utaztok. De egyébként nyiss szét egy térképet, rágooglizol a válaszokra. Mire itt ír valaki egy olyan várost, már rég megtalálod a megfelelőt. :)
2013. okt. 9. 18:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Esztergomból indulnánk ami fontos lehet még hogy Kecskeméten és Gyöngyösön már voltunk. Amúgy meg én keresgélek de eddig nem találtam meg a megfelelőt.
2013. okt. 9. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Jó, mivel az utalások ellenére is képtelen vagy normálisan feltenni a kérdésedet, akkor kérdezek én, hogy segítsek kicsit:

- hány évesek vagytok?

- hányan vagytok?

- hány fiú, hány lány?

- mi az érdeklődési körötök? Inkább városnézés, múzeumok, esetleg mozi/színház, vagy más?

- milyen szállásra gondoltatok? Erdei iskola, kollégium vagy panzió...?

- mikor mennétek?

Már legalább azt leírtad, hogy nagyvárost kerestek és kétnapos, no meg, hogy Esztergomból...

Ami hirtelen eszembe jut:

- Visegrád (bobozás, vár, séta a városban)

- Budapest (itt rengeteg látnivaló és program van)

- Vác

- Szentendre

2013. okt. 9. 20:31
 7/9 Kései Sirató ***** válasza:

Menjetek Győrbe, vagy Veszprémbe!

Esetleg SZékesfehérvárra.

2013. okt. 10. 13:56
 8/9 A kérdező kommentje:

- hány évesek vagytok?

- hányan vagytok?

- hány fiú, hány lány?

- mi az érdeklődési körötök? Inkább városnézés, múzeumok, esetleg mozi/színház, vagy más?

- milyen szállásra gondoltatok? Erdei iskola, kollégium vagy panzió...?

- mikor mennétek?

7.-esek vagyunk

19-en

7 lány és 12 fiú

Szeretünk moziba, színházba, élményfürdőbe, kalandparkba, és múzeumokba(de nem olyan múzeumba ahol pl. a német öltözködésről és más német hagyományokról van szó) járni.

Diákszállásra gondoltunk

Majd nyáron mennénk (mielőtt valaki megkérdezné hogy ha csak nyáron megyünk akkor miért tettem fel most a kérdést azért tettem fel most a kérdést mert szeretjük előre megszervezni a dolgokat mert hogyha esetleg valakinek van még valami jó ötlete akkor azt esetleg még be tudjuk építeni az osztálykirándulásba)

2013. okt. 11. 13:07
 9/9 anonim válasza:
Ötletem nincs! viszont lenn egy kérdésem! Mi folyott gyöngyösön?
2013. okt. 15. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!