Voltatok már a Rám- szakadéknál? Mi a véleményetek róla? Nehéz terep, ajánlható kezdő túrázóknak?
Nem nagy kunszt, nem kell hozzá sziklamászónak lenni.
Ha nem vagy túlsúlyos, túl idős, és ki tudsz nyomni 10 fekvőtámasz, akkor simán fel lehet menni a kirakott láncokkal.
De amúgy mellette is el lehet menni (bár az elég kaptatós, igaz az egész út az), ha mégse éreznél túl nagy önbizalmat hozzá.
Kisgyerekként is voltam...
Nem nagy kunszt, (még úgy sem, hogy egy fekvőtámaszt sem tudok szabályosan megcsinálni ;))
"és ki tudsz nyomni 10 fekvőtámasz"
Na ez az ami nem kell hozzá. Szerencsére. :))
Nyugodtan menjél, nem nehéz terep. Szinte nagymamával is teljesíthető, bár azért persze nem árt ha azért még tud bot és járókeret nélkül járni.
Kis gyerekeknek se gond, csak azért a babakocsit ne vigyétek. :)
Ja és az a szép benne, hogy az év minden évszakában más illetve nagyban függ a nehézség attól is, hogy mennyire sok víz folyik éppen. Már ha a nehézségbe azt is beleértjük, hogy szeretnéd szárazon megúszni.
Szerintem legszebb, és egyben legnehezebb télen, hóban fagyban. Na olyankor azért már nem feltétlen egyszerű, mert sokszor a létra vastagon jeges. Viszont cserébe gyönyörű képeket fotózhatsz, láthatsz. :)
én is nem rég voltam.
hát nekem félig meddig tetszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!