Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Voltatok már a Rám- szakadékná...

Voltatok már a Rám- szakadéknál? Mi a véleményetek róla? Nehéz terep, ajánlható kezdő túrázóknak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem nagy kunszt, nem kell hozzá sziklamászónak lenni.

Ha nem vagy túlsúlyos, túl idős, és ki tudsz nyomni 10 fekvőtámasz, akkor simán fel lehet menni a kirakott láncokkal.

De amúgy mellette is el lehet menni (bár az elég kaptatós, igaz az egész út az), ha mégse éreznél túl nagy önbizalmat hozzá.

2013. okt. 9. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szép hely, s valóban nem vészes terep. Mikor mi voltunk kisgyerekek is felmentek. Ahol mászni kell, ott létra segít. Érdemes elmenni oda.
2013. okt. 9. 15:12
 3/8 anonim válasza:
Kicsi gyerekekkel mennek a tanárok, /osztályok /.Még esős napokon is felmennek .
2013. okt. 9. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Kisgyerekként is voltam...

Nem nagy kunszt, (még úgy sem, hogy egy fekvőtámaszt sem tudok szabályosan megcsinálni ;))

2013. okt. 9. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:

"és ki tudsz nyomni 10 fekvőtámasz"

Na ez az ami nem kell hozzá. Szerencsére. :))

Nyugodtan menjél, nem nehéz terep. Szinte nagymamával is teljesíthető, bár azért persze nem árt ha azért még tud bot és járókeret nélkül járni.

Kis gyerekeknek se gond, csak azért a babakocsit ne vigyétek. :)

2013. okt. 10. 01:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja és az a szép benne, hogy az év minden évszakában más illetve nagyban függ a nehézség attól is, hogy mennyire sok víz folyik éppen. Már ha a nehézségbe azt is beleértjük, hogy szeretnéd szárazon megúszni.

Szerintem legszebb, és egyben legnehezebb télen, hóban fagyban. Na olyankor azért már nem feltétlen egyszerű, mert sokszor a létra vastagon jeges. Viszont cserébe gyönyörű képeket fotózhatsz, láthatsz. :)

2013. okt. 10. 01:18
 7/8 anonim ***** válasza:
A terep nehéz, de bejárható. Tavasszal csalóka lehet, mert mikor mindenhol a fák már virágoznak és jönnek a levelek, ott még lehet jeget találni bőszen és váratlanul.
2013. okt. 14. 13:51
 8/8 anonim válasza:

én is nem rég voltam.

hát nekem félig meddig tetszet.

2013. okt. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!