Sólyom airways hova szállít?
Jelenleg még sehova, majd valamikor állítólag bejelentik a célpontokat, amik nyugat-európai fontos repterek lesznek (olv.: olyan helyek, ahova már most is repül min. 1-2 légitársaság tőlünk).
HA elkezdenek működni, ami egy elég nagy ha én sem hiszem, hogy 6-9 hónapnál tovább húznák.
Még sehova, még nincs 1 hónapja, hogy megpályáztatták az állásokat.
Sok pénzük van az araboknak, de azt kétlem, hogy olyan légitársaságba fektetnének bele, ami 9 hónap után csődbe menne.
Mindenki sírt hogy megszűnt a csődtömeg MALÉV, most meg hogy van helyette másik, egyesek már előre kárörvendenek.
"én biztos nem vennék rá jegyet mert hamar csődbe megy."
Bennfentes vagy, tudsz valamit?
"Mindenki sírt hogy megszűnt a csődtömeg MALÉV, most meg hogy van helyette másik, egyesek már előre kárörvendenek."
Van helyette másik? Mármint? Sólyom az nem az új Malév :)
Ennyi erővel miért nem a wizzair az új malév? Az is legalább annyira magyar, vagy jobban, mint a sólyom lesz...
"Elég csak logikusan végiggondolni mit akar a solyom. Eleve kudarcra van ítélve."
Én is ezt gondolnám. Azonban nem gondolnám, hogy okosabb vagyok, mint a nem kevés pénzt ebbe belefektető arabok. Neked erről mi a véleményed? Te okosabbnak hiszed magad, mint a többmilliárdos vagyonnal rendelkező arabok, akiknek valószínűleg arra is vannak millióik, hogy hozzáértő pénzügyi szakemberekkel körbevegyék magukat és emiatt tényleg csak akkor adjanak ki pénzt, ha van esély a megtérülésre.
"Van helyette másik? Mármint? Sólyom az nem az új Malév"
Mert szerinted a MALÉV magyar volt? Ugyan már, miután privatizálták csak a neve volt magyar.
A Sólyom nemzeti légitársaságnak lesz kikiáltva, így megkapja azokat az útvonalakat,reptereket ahova fapadosok nem repülhetnek. És ha ezt vesszük a Sólyom az új MALÉV.
A wizz nem vette át ezt a szerepet, teljesen más a koncepciójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!