Hol találok ilyen házat?
Figyelt kérdés
Szeretnénk elmenni szilveszterezni egy olyan helyre,ami lehetőleg a semmi közepén van.Olyan házat vagy kis zugot keresünk ahol ha nagyon hideg van meghúzhatjuk magunkat.Kicsit nomád,kirándulós,magunk vagyunk csak szilvesztert szeretnénk ami nem a buliról szól hanem a kalandról és izgalmakról.Nézegettem de általában hotelek,meg panziók vannak amik túl extrák:)Inkább valami eldugott hegyi,erdei menedékház kellene.Ötlet?2009. okt. 27. 17:49
3/5 anonim válasza:
itt sok ház van tájegységenként és nem is drágák.
Nagyon tudom ajánlani a Mecsekben a Réka-kunyhót, esetleg a Vörösfenyő kulcsosházat (nincs villany meg jó mennyiről kell hordani a vizet, nincs kikövezett út, de nagyon vadregényes, plusz mikor legutóbb ott jártunk, nagyon helyes srácok laktak a szomszéd házban :) )
4/5 A kérdező kommentje:
4-en szeretnénk menni.A kulcsoshaz.hu oldalon nézegettem elég sokat,de vagy 20-30 fő a korlát vagy télre nem fogadnak.De leginkább a létszámmal van gond,4 ember miatt nem fűtik fel a házat.Azért még nézelődöm:)
2009. okt. 30. 08:43
5/5 anonim válasza:
A Mátrában biztos vannak ilyenek, csak épp fogalmam sincs hol lehetne érdeklődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!