Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Grand Hotel Aranybika Debrecen?

Rozsdamentesacéltörp kérdése:

Grand Hotel Aranybika Debrecen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Őszinte, személyes véleményeteket kérném a debreceni Grand Hotelről. Nemsokára ott töltünk pár éjszakát a párommal, de (a hotel honlapjától és a szallas.hutól eltekintve) csak ma kerestem rá egyéb véleményekre a hotelről (pl.: roomforum.hu). Classic szobába mennénk és bizony találtam aggasztó kommenteket piszokról és csótányokról. Az igazat megvallva kicsit lelombozódtam (a hotel honlapján található képek parádésak). Ne értsetek félre, nem vagyok kényes, sem válogatós (egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor voltam hotelben életem során), csupán örülnék, ha egy tiszta és kényelmes helyen tölthetnénk az éjszakákat. A párom különösen megérdemelné. Tavaly egyáltalán nem voltunk nyaralni, idén pedig ez lenne az első és egyetlen alkalom. Ezért is lennék kíváncsi. A másik kérdésem pedig az, hogy ha kapunk egy (még általam is) katasztrófának ítélt szobát, milyen lehetőségeink vannak? Sajnos kevés tapasztalatom van ebben. A válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 12. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Aranybikának sokáig szinte nem volt gazdája. Akkor volt olyan, hogy kikapcsolták a villanyt is, generátorról ment az áramellátás.

Kb. egy éve megvette egy debreceni nagyvállalkozó, és iszonyú pénzeket költve az eredeti formában és tervek alapján újítja fel az egészet! Ami már kész van, az frenetikus! Ha meglátod, akkor leesik az állad.

Nyilván egy hatalmas épületről van szó, a felújítás folyamatos! A tulaj - Boros József - nagyon benne van a vendéglátásban, van neki másik szállodája is...

Ha valami gondod lenne és elmeséled az aggályaidat, akkor feltétlen orvosolni fogja - ebben biztos lehetsz! De ha előre írsz neki és elmondod ezt, akkor biztos hogy kiemelten fog rátok figyelni. (a Hotel Óbester is az övé, azt hiszem azon a címen írhatsz neki) Jó pihenést!

2013. aug. 13. 09:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ezután már nyugodtabban indultunk útnak :) Időközben haza is érkeztünk (3 éjszakát töltöttünk el a hotelben) és tényleg nem volt olyan rossz a helyzet. A por elég vastagon állt a folyosón (a lépcsőn és a piros kanapén is), de látszott, hogy nemrég újították fel és festették le a mennyezetet. A szobában szintén volt némi porréteg és az ágy matraca sem volt mai már (a hiányos és régi bútorzatról nem is beszélve), de ezeken kívül tényleg nem tudnék rosszat mondani. Talán azt, hogy takarítóval nem találkoztunk a 4 nap alatt. Mivel sok időt nem töltöttünk a hotelben és classic szobáért fizettünk, ezekért nem reklamáltunk, mert cserébe központi helyen lehettünk. Átmentünk a superior rész folyosójára is és az makulátlanul tiszta volt és szinte kifogástalan minden tekintetben. Remélem, hogy a hotel nemsokára teljes egészében megújul és ügyelni fognak a tisztaságra, mert ebben az esetben szívesen visszatérnék majd, mert a város belopta magát a szívembe :)
2013. aug. 21. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Örülök hogy viszonylag jó érzéssel távoztatok.

Majd ha kész lesz a felújítás, akkor biztos gyönyörű lesz az egész...

Köszönöm a visszajelzést!

2013. aug. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!