Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen látnivalók vannak...

Milyen látnivalók vannak Miskolcon?

Figyelt kérdés
Három napra elutazok és szeretném körbenézni a várost. Van olyan ami érdekes lehet? Terek, múzeumok ilyesmiben gondolkodok.
2009. okt. 27. 12:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Diósgyőri várat nem szabad kihagyni! :)
2009. okt. 27. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Hősök tere, SZínva terasz, Herman Ottó múzeum, virágóra, SZéchenyi tér, Avasi kilátó, Diósgyőri vár, Csanyik
2009. okt. 27. 13:00
 3/15 anonim ***** válasza:
2%
Hát az egy koszos város, olyan kopott mint ha háború után volna. Nyíregyháza 1000-er szebb!
2009. okt. 27. 13:11
 4/15 anonim válasza:
44%

már bocs, én miskolci vagyok, tirpákiába(nyiregy) tirpák emberek vannak...igen van olyan része amit egy idelátogatónak nem bitos hogy megfogok mutatni, mert tényleg szégyen, DE akkor sem egy koszos büdös város.

hajrá DVTK, hajrá Miskolc!:)

2009. okt. 27. 13:45
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Tapolcán barlangfürdő, Diósgyőrben a vár, belvárosban Hermann Ottó múzeum, Avas kilátó, avasi templom, Lillafüreden barlangok, vízesés, ha gyerekkel vagy, akkor kisvasút :)
2009. okt. 27. 13:47
 6/15 A kérdező kommentje:
A harmadik kommentelőnek írnám, hogy igen is szeretem miskolcot, és nem is koszos..... különben is oda visz az utam, és csak azért nem fogok nyíregyházára utazni mert az 1000x szebb.... ennyi erővel minden város koszos piszkos.... felesleges volt írnod ha nem tudsz normálisat kommentelni. A többieknek pedig köszönöm szépen a hasznos ötleteket, valószínűleg mindegyiket meg fogom nézni:) Köszi még egyszer :)
2009. okt. 27. 13:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Az Avasi kilátó szerintem kilőve, azt olvastam a minap, hogy lezárták, mert balesetveszélyes. De a Diósgyőri várat melegen ajánlom. Többször is voltam ott, én nem tudom megunni soha :)
2009. okt. 27. 15:03
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy nem vagyok nyíregyházi és magyarországi állampolgár sem,szerencsére!
2009. okt. 27. 15:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Jó és minek kell kétszer offolni a témát?

Egyébként az avasi kilátóhoz nem tudsz felmenni, mert le van zárva, de éjszaka nagyon szépek az ottani fenti fények a városháztéren a virágóráknál:)

Amit legjobban tudok ajánlani neked az Lillafüred!

2009. okt. 27. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:
vagy Tapolca :)
2009. okt. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!