Hova mehetnénk? Mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Januárban mennénk egy hosszú hétvégére a párommal pihenni. Milyen helyeket ajánlanátok? Szállás+látnivaló?2009. okt. 23. 14:54
2/5 A kérdező kommentje:
Szia.
Belföld.
2009. okt. 23. 20:07
3/5 anonim válasza:
(1. vagyok)szerintem akkor menjn el szilvásváradra/szalajka-völgy+Pócza vendégház/....egerbe/egri vár/(mi ott nyaraltunk és csodás volt,már ami ,mert a papám hirtelen meghalt:( )
vagy balatonfenyvesre/rettentő gyönyörű hely/(csak du. vagyunk ott)....Szeged(ott csak egy nap voltunk)....Bp./tropicarium/
bocs hirtelen csak ennyi jutott eszembe
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket :))
2009. okt. 23. 20:21
5/5 anonim válasza:
Mi a párommal Hévízen voltunk hosszú hétvégézni. Péntek délután amikor odaértünk elmentünk sétálni egy jó nagyot, körbe jártunk mindent. Szombaton mentünk a tóra, meg kisvasutazni Alsópáhokra (mi nem szálltunk le ott, de lelehet, és körülnézhettek ott is, és egy másik kisvasúttal vissza). Esténként meg kocsmáztunk :) Van egy nagyon hangulatos kiskocsma, boroztunk és zsíros kenyereztünk. Bár ez tavasszal volt, nem tudom, hogy télen is olyan nagy-e ott a nyüzsgés mint akkor volt, bár valószínű, hogy kevesebben vannak ilyenkor. Mivel a tó meleg, így ez nem probléma :)Vagy menjetek Pápára, ott a Várkert fürdő, ami nagyon jó, és Pápán elég sok a látni való. Én Veszprémben élek, és Veszprémet is csak ajánlani tudom. Egyik nap lehetne program, hogy körülnéztek a városközpontban és a várban, másik nap esetleg elmentek az állatkertbe, vagy lementek a Balatonra (15 km Veszprémtől)korizni, ha be lesz fagyva, vagy csak sétálni és forraltborozni. Remélem tudtam adni pár ötletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!