Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest-bérlet: ebből lehet baj?

Budapest-bérlet: ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem: idén érettségiztem és le kellett adnunk a diákigazolványunkat. Helyette kaptunk egy "diákigazolvány helyett kiállított" a/4 -es papírt, amin rajta vannak az adataim stb.

a tanulói jogviszony megszűnt, de a diákigazolványra való jogosultság fennáll! indokkal október 31 -ig. Tehát ebből lehet, probléma, hogy diáki helyett ez van?

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 15. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Elvileg az is jó úgy csak kicsit macerás azt mutogatni az ellenőrnek.

Azt kellett volna mondani, hogy elhagytad. :-)

De nem értem miért vették el?? Nálunk nem vették el..

2013. júl. 15. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak azoktól nem vették el akik maradtak tovább a vidéki sulinkba.. Biztos kicseszésből, vagy, hogy ne tudjanak azok csalni vele akik már nem tanulnának sehol, és ne matricázzanak. Na majd meglátjuk, mennyit savaznak érte :) Köszi!
2013. júl. 15. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Én sem értettem eddig miért veszik el, és előtúrtam a szabályt pár hete.

És tényleg el kell venniük!!! Az új szabály szerint. Én is le vagyok hidalva rajta.

A visszaélések elkerülésére, és már megtehetik könnyen mert ingyen nyomtat helyette ilyen igazoló lapot......

Én is azt mondanám, hogy elvesztettem, bár elvileg arról köteles vagy rendőrségi feljelentést tenni...

2013. júl. 15. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!