Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha veszek egy bármilyen...

Ha veszek egy bármilyen vonatjegyet, de mégsem utazom el és vissza szeretném váltani, az hogyan megy? Visszaadják az árát?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nem neten veszem meg, hanem lemegyek a vasútra és a pénztárban megveszem előre.
2013. júl. 14. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Visszaveszik, bizonyos időn belül és csak ott, ahol vetted. Vonnak le kezelési költséget is. Én egyszer váltottam vissza jegyet, Budapesten egy kb. 1500 ft értékű jegyet Szegedre, a vásárlás után kb. fél órával. 1300 körül kaptam vissza. Gyanús nekem, hogy 10 %-ot vonnak le. Olvastam, hogy erősködni kell, hogy vegyék vissza, nekem nem volt bajom...
2013. júl. 14. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. júl. 14. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
25%-ot vonnak le, és nem feltétlenül csak ott ahol vetted. Ha igazoltatod, hogy nem használod fel, akkor máshol is visszaváltják.
2013. júl. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!