Budapest-Kerepes pótjegy ára?
Elvira.hu
Nem lesz sok egyebkent.
Köszi a válaszokat!
1. válaszoló: H8 as hév úgy tudom nem a MÁV-START köre.
Nem tudom mi akar lenni az a 100km 150Ft... HÉVEN 100km?? Valamit benézett az illető... :D Valószínű a MÁV-val keveri, de az Kerepes közelében nem nagyon jár.
KÉRDEZŐ, ami téged érdekel:
250Ft a teljesárú 10km-es kiegészítő jegy ára, annyi bőven elég Kerepesig. "Érvényes a feltüntetett napon 0-24 óráig a hév Budapest közigazgatási határán kívüli vonalszakaszain egyszeri, útmegszakítás nélküli utazásra. A Budapest határán belüli utazáshoz az utasnak rendelkeznie kell érvényes bérlettel vagy érvényesített jeggyel."
"Nem tudom mi akar lenni az a 100km 150Ft... HÉVEN 100km?? Valamit benézett az illető... :D Valószínű a MÁV-val keveri, de az Kerepes közelében nem nagyon jár."
Kedves #5.-s!
Mielőtt túl okossá válnál: Az alapkérdésben szó sem volt HÉV viszonylatról! Ha meg a kérdezőnek fogalma sincs, hogy mit jelent a "pótjegy" fogalma, -ami csak a MÁV-nál van- az szintén nem a válaszolók hibája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!