Vonatpótló buszokról mit lehet tudni?
Még soha nem utaztam ilyennel, ezért lenne néhány kérdésem?
1, Vasút elől indul?
2, ha ott ahol felszállok még jár a vonat, megveszem a jegyem végig és menet közben átszállok a buszra akkor arra érvényes lesz a vásárolt jegy?
3, ha ott ahol felszállok egyből vonatpótlóval tudok menni, akkor lehet a vasúton jegyet venni, vagy buszon kell?
Előre is köszi a válaszokat!
Nem tudom pontosan milyen vonatpótló érdekel (melyik útvonalon stb.), de én Pécs-Budapest között voltam kénytelen menni vonatpótlóval. Nem túl bonyolult, szerencsére egész jól megszervezik. A vonatra kell jegyet venni, abban már benne van a vonatpótló ára is. Tehát pl. veszel egy jegyet Bp-Pécs vonalra és abban benne van a vonat és a busz is. Rém egyszerű, mert sokan vannak a vonaton csak kövesd az embereket. Amikor én mentem egész jól megvolt szerveze, nem kellett várni a buszokra, mindenkinek volt ülőhelye és a csomagokat is be lehetett rakni alulra (nem kellett felcipelni a buszra). Kicsit macerás az egész, de szerencsére egész működőképes.
Ha végig vonatpótlóval kell menned szerintem akkor is a vonatállomáson kell megvenned a jegyed, úgy, mint a sima vonatra.
Igen a vonat közeléből indul, de kicsit azért gyalogolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!