Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » SÜRGŐS! Hova menjünk nyaralni?

SÜRGŐS! Hova menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés

Tudom a kérdés hülyén hangzik.Előző években mindig volt valami ötlet,de most valahogy kifogytunk. Magyarországon belül szeretnénk nyaralni. Inkább Dunántúl.

Aki tud legyen szíves ötletekkel bombázni:)

Ha lehet konkrét helyeket.

Veszprém megyében lakunk.

Előre is köszönöm.

UI.: 15-én már ott kéne lennünk:)) (szóval fontos:))

2013. júl. 5. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Őrség? Én még nem voltam, de sokan dicsérik. Lehet kirándulgatni, szép falvakat nézegetni, biciklizni, némelyik faluban tó is van, ahol úszhattok.
2013. júl. 5. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Villány, Pécs környéke, Sopron, Zala is szép, illetve Balaton de gondolom ez Veszprémből nem nagy kaland :)
2013. júl. 5. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is az Őrségre szavazok.
2013. júl. 5. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Velencei-tó és környéke?

Madártava kutatóház, Rönkvár, Arborétum, Katonai emlékpark, Sétahajózás a Szúnyog-szigetre, Popstarndon koncertek, élményfürdő, strandok, Pázmándi vízimalom, biciklitúrák (kölcsönözni is lehet egy csomó helyen),

kastélyok Velencén, Zichy kastély, Dinnyési fertő, ingókövek... Egy csomó látnivaló van arra.

Mi ugyan viszonylag közel lakunk (jó fél óra autóval), mégis ezt választottuk idén, mert nagyon kevés az, amit eddig láttunk belőle.

2013. júl. 6. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:

mehettek Budapestre is:)

Ami Neked Dunántúlra esik:

Szegeden van jó strandos kemping,közelben van Ópusztaszer.

Ami esetleg különlegesség lehet,az Magyarország legmagasabb helye:Kékestető(picivel lejjebb van a sástó ahol van tábor is)

Valaki ajánlotta nekem a [link]

Mehettek nyaralni Miskolctapolcára is,Aggtelekre is,Sárospatakra is.Rengeteg hely van ezen az oldalon amit érdemes megnézni! :)

2013. júl. 6. 14:46
 6/6 anonim válasza:
Velencei-tó. Én nagyon szeretem.
2013. júl. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!