SÜRGŐS! Hova menjünk nyaralni?
Tudom a kérdés hülyén hangzik.Előző években mindig volt valami ötlet,de most valahogy kifogytunk. Magyarországon belül szeretnénk nyaralni. Inkább Dunántúl.
Aki tud legyen szíves ötletekkel bombázni:)
Ha lehet konkrét helyeket.
Veszprém megyében lakunk.
Előre is köszönöm.
UI.: 15-én már ott kéne lennünk:)) (szóval fontos:))
Velencei-tó és környéke?
Madártava kutatóház, Rönkvár, Arborétum, Katonai emlékpark, Sétahajózás a Szúnyog-szigetre, Popstarndon koncertek, élményfürdő, strandok, Pázmándi vízimalom, biciklitúrák (kölcsönözni is lehet egy csomó helyen),
kastélyok Velencén, Zichy kastély, Dinnyési fertő, ingókövek... Egy csomó látnivaló van arra.
Mi ugyan viszonylag közel lakunk (jó fél óra autóval), mégis ezt választottuk idén, mert nagyon kevés az, amit eddig láttunk belőle.
mehettek Budapestre is:)
Ami Neked Dunántúlra esik:
Szegeden van jó strandos kemping,közelben van Ópusztaszer.
Ami esetleg különlegesség lehet,az Magyarország legmagasabb helye:Kékestető(picivel lejjebb van a sástó ahol van tábor is)
Valaki ajánlotta nekem a [link]
Mehettek nyaralni Miskolctapolcára is,Aggtelekre is,Sárospatakra is.Rengeteg hely van ezen az oldalon amit érdemes megnézni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!