1. nap: Dunapart, Belváros, Margitsziget. Este a Gellért-hegy
2. nap: a libegővel menjetek fel a végállomásig és onnan gyalog az Erzsébet kilátóig. Majd gyalog a Széchenyi hegyig és onnan fogaskerekkél a Városmajorig.
3. nap: Várnegyed
2013. júl. 2. 15:17
2/6 anonim válasza:
Állatkert, Vidámpark, Városliget, Hősök tere
Csodák Palotája
Dunai Hajókázás
2013. júl. 2. 15:25
3/6 anonim válasza:
Szerintem is Margit sziget, vár, parlament környéke, hajókázás, Gellért hegy, esetleg Városliget a legfontosabb.
2013. júl. 2. 15:43
4/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, ezeket feltétlen, illetve ha július 22-ig utaztok, akkor az Erzsébet téren felülhettek a Sziget Eye-ra. Szerintem ezt a gyerekek is élveznék, bár én egy kicsit sokkalom az árát. H lesz szabadidőtök nézzetek ki a Margit-szigetre is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.