Melyiket ajánlanátok?
Zalakaros,Visegrád,Balaton?
Akik voltak már valamelyik helyen nyaralni kérem írják meg tapasztalataikat.
Ha lehetséges a szállodára is kíváncsi vagyok.
A családdal még döntés előtt állunk,így bármilyen variáció érdekel.:)
A lányok 15 és 16 évesek.
Előre is köszönöm.
Zalakaroson termálvíz van, Visegrádon szintén, a Balaton meg a nagy tó ugye :)
Én a Balatont választanám, valahol a nyugati végénél, és onnan átruccantok egy napra Zalakarosra vagy Hévízre.
Nekem Balatonkeresztúron van nyaralóm, ott nagyon szép és jó, és pár km Hévíz. Ha hűvösebb nap van, elmegyünk Hévízre fürdeni.
Zalakarost nem annyira ismerem, talán onnan kehidakustyán sincs messze, ott voltam nagyon régen, szuper volt a fürdö.
Visergrádon rengeteg dolog van, ha nem Bp-iek vagytok akkor érdemes Bp-t és az egész dunakanyart megnézni. Minden napra jut nézni való. Vannak szuper strandok is gyerekkoromba rengeteget jártunk arra, most felnöttként néhány évente elnézünk arra. Nyáribobázás és még ezer élmény van arra.
Balaton ugyan ez, rengeteg mindent lehet csinálni, fürdéstöl a kirándulásig bobozás, stb...
Szerintem oda menjetek ahol a jobb szállást kapjátok. Ahol ár - minöség arányában a legjobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!