Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért ilyen unalmas Magyarország?

Miért ilyen unalmas Magyarország?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok,tanuló.

És csak nekem unalmas M.o?

Eléggé szegényesen élünk,nyáron sosem megyünk nyaralni még a Balatonra sem ,nem hogy külföldre.

Eléggé hamar megunom a dolgokat,éppen amit csinálok.

Ti nem vagytok úgy azzal,ha nincs pénz semmit ,de semmi izgalmasat sem lehet csinálni?

Nincs kocsink sem,így csinosan sem tudok,mondjuk elmenni egy buliba,vagy csak úgy szimplán beülni egy étterembe,mert nincs pénzünk.

Ugyan így vagyunk a mozival 1200 Ft a jegy,és még ott vagy,hogy nem ettél közbe semmit és a napodból 2 óra telt el és elköltöttél 2-3 ezer forintot.

Azt tudom,hogy el lehetne menni kirándulni erre-arra ,de az engem nem köt le sajnos:( És ezért utálom magam..

Ezek a nagy programjaim a nyárra 18 évesen : segítek bevásárolni Anyunak gyalog(nagy buli hazacipekedni télen nyáron)

Néha elkísérem a tesóm a könyvtárba.

Takarítok itthon minden nap(unom)

Internetezek(ami már eléggé unok)

Barátokkal nem szoktam sehova menni,mert még egy ezresünk sincs pl. piára,chipsre fölöslegesen elszórni.

Standra sem megyek,mert min. 2000 Ft a belépő.

Komolyan már semmit sem lehet csinálni pénz nélkül...:(

2013. jún. 28. 11:05
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És légyszives ilyen ötleteket ne próbáljatok meg adni: olvass,halgass zenét,főzz. Basszus nektek ez volt a vágyatok 18 évesen???????? :(
2013. jún. 28. 11:06
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Dolgozz és lesz pénzed. 18 évesen már elég sokan dolgoznak nyári munkán. Egyrészt lesz pénzük, másrészt nem érnek rá itt sírni, hogy nincs.
2013. jún. 28. 11:13
 3/17 A kérdező kommentje:

Jah ,ha dolgoznék reggeltől estig akkor aztán sok életem lenne...sokra megyek a nyomorult 400Ft-os órabérrel.

Gratulálok M.o te aztán tudod ,hogy kell a 18 éveseknek elrontani a fiatalkorukat.

18 évesen nagy muri a tesco-ban a májkrémeket pakolgatni.

2013. jún. 28. 11:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Pénz nélkül a világ 95%-a unalmas, nagyon kevés a Tahitihoz hasonló ország.

Dolgozz és válogasd meg mire költöd a pénzed. Ne azért menj moziba, mert nincs jobb ötleted, hanem azért, mert tényleg látni akarod a filmet és megéri fizetni a nagy kivetítésért. Ha pesti vagy kövesd a kulturális oldalak, újságok, stb. oldalait, egy csomó ingyenes vagy nem drága program szokott lenni szerte a városban.

2013. jún. 28. 11:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor először mentem ki külföldre dolgozni elég furcsa volt hogy ott minimálbérből is mennyivel színvonalasabb és izgalmasabb az élet. Nem volt olyan nap hogy meló után ne ültünk volna be valahova, vagy ne mentünk volna el valamerre szabadnapon. Itthon minimálbérből a számlák befizetése után marad annyi hogy száraz kenyéren elkoplalsz következő fizetésig.
2013. jún. 28. 11:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen utolsó én is ugyan ezt látom :D jót röhögtem a száraz kenyere dolgon,köszi :D
2013. jún. 28. 11:25
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
A pasizást nem említetted. Nem azt mondom, hogy az ő költségükön szórakozz, de ha van barátod, akkor vele ingyen is lehet jól szórakozni, nem csupán otthon, de a természetben is, gondolom nem kell magyarázni.
2013. jún. 28. 11:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én korosztályom már 16 évesen dolgozott, és nem találta unalmasnak. Nekünk sem volt sok pénzünk, még is találtunk magunknak szórakozást is.
2013. jún. 28. 11:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy gazdag ötvenes krapekot, a hozzád hasonló lányok mind ezt csinálják.
2013. jún. 28. 11:49
 10/17 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy 18 évesen így látod a világot :-(

Ennyi idősen szerintem világmegváltó terveidnek kellene lenniük, vagy legalább a haverokkal élni bele a világba...

Egy kis fantáziával azért sok mindent lehet csinálni pénz nélkül is, persze az nem a manapság trendi plázázás és shoppingolás...

Gondoltál már a sportolásra? Kerékpártúra, futás, gyalogtúra egy környékbeli szép helyre?

No meg vannak bőven ingyenes programok is, csak keresni kell!

És tényleg keress valami munkát, és ne azon keseregj, hogy nincs pénzed.

Ha nagyon eleged van Magyarországból, akkor pedig menj, próbálj szerencsét külföldön!

De ilyen hozzáállással külföldön se fog az öledbe hullani a boldogság!

2013. jún. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!