Nem Budapesten járok iskolába és nem is dolgozom ott, ígyis vehetek oda bérletet? Én úgy hallottam, hogy így iszonyúan drágán csak, igaz ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 16:24
2/5 anonim válasza:
Dehogy, bárki vehet, senki nem fogja megkérdezni hol laksz, vagy ilyesmi... Sajnos önmagában alapból rohadt drága, de mindenkinek ugyanannyi :)
3/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor csak teljes árú bérletet tudsz így venni.
4/5 anonim válasza:
A bkv-t nem érdekli kicsit sem, hogy hol laksz, hol dolgozol, stb. Az fontos neki, hogy legyen jegyed vagy bérleted. A teljes árú bérletet megveheti bárki. Vannak kedvezmények, de egyik sem vonatkozik arra, hogy budapesti-e az illető vagy sem. Ha diák vagy, de semmi közöd sincs Bp-hez, akkor is megveheted a diákbérletet. Csak az kell nekik, hogy legyen diákigazolványod, az senkit nem érdekel milyen városba jársz iskolába.
5/5 anonim válasza:
Ha nappali vagy esti tagozaton tanulsz akkor vehetsz diák bérletet. Teljesen mindegy hol laksz vagy tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!