Adnátok ötleteket? Budapesti látnivalók 5 éves kislánnyal?
Mondanám az állatkertet, vagy a vidámparkot, de arra nem igen elég 3 óra sajna, én ezekre egy napot rászánnék legalább kisgyerekkel. 20E, vagy 30-as busszal tudtok odajutni a keletiből szerintem legegyszerűbben.
Esetleg sétálhattok csak egyet a városligetben, etethettek kacsákat ha vannak, vagy üljetek be moziba egy mesére. Az Aréna pláza ott van a Keletitől egy köpésre.
Én is az Állatkertet mondtam volna, de ez így valóban elég kevés idő arra.
De mondjuk sétálni tudtok a Ligetben, az is szép önmagában, van trambulin, amit minden kicsi imád.
Vagy menjetek el a Sugar Shop-ba, a gyerekek kedvence. :) És akkor sétáltok az Andrássy úton.
Vár vagy Margitsziget már messze van szerintem...
Húú ezek nagyon tetszenek. A Ligetbe és ebbe a shop-ba a Tropicariumból hogyan juthatunk oda? Mert akkor A Tropicariumból mennénk a Városligetbe jó idő esetén, és még lehet hogy a Shop is belefér.
Az állatkert kilőve, mert most voltunk az itthoniban :) Vidámpark az egy nap, legalább, és arra pénzünk sincs. Oda akkor kocsival mennénk, de ez a kirándulás most a vonatozás miatt van. Hogy Kislányom ülhessen vonaton. És ha már vonatozás akkor Budapest! :)
A Várra és főleg a Siklóra én is gondoltam, de emlékeim nem csaltak, hogy az most messze van :) Tehát előre is köszi nektek az ötleteket, akkor már csak az útvonalat kell kiokumlálnom :) Úgy hogy legyen benne metrozás, és villamosozás is :) Mert a kislányom még soha életében nem ült ezeken a járműveken.
Szia!
Ha már a Camponában vagytok, akkor nézzétek meg a Csodák Palotáját is, illetve van játszóház is.
Ha valami szabadtéri progit szeretnél, akkor a Gellért-hegy jó lehet (csúszdák, Sziklatemplom). A Camponánál felszálltok a 133E vagy a 233E buszra (mikorra végeztek már jár) és leszálltok a Szent Gellért téren. Séta. Ha ennek vége, akkor több opcióval lehet villamosozni és metrózni a Keletiig (talán a panoráma miatt a 19 v 41-es villamossal a Batthyány térig, aztán metró).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!