Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ki volt már Gyomaendrődön...

Ki volt már Gyomaendrődön nyaralni? Ki jár oda rendszeresen? Vélemény?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok mások véleményére. mi minden évben oda járunk le nyaralni, és szerintem kikapcsolódáshoz tökéletes.

gyönyörű, nyugodt és csöndes. A fürdő nagyon szép. azt vettem észre, hogy az emberek ott általánosságban sokkal közvetlenebbek, barátságosabbak, mint itt a Dunántúlon(a fővárost nem is kell említenem). nektek is hasonló a véleményetek? Írjátok le az ott töltött legjobb élményeiteket légyszives! :)

2013. jún. 17. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tőlünk 45km.-re van. Mi nagyon szeretünk odajárni. OK: még nem annyira felkapott hely.

Itt a környéken se nagyon ismerik szerencsére ami meglepő. Múltkor egy barátunk el is vittük, hogy lássa amíg fel nem kapják.

Régen - 10évvel ezelőtt- Hajdúszoboszlót is szerette a családom de mikor olyan felkapott hely lett megutáltuk. OK: túl zsúfoltnak éreztük.

2013. jún. 26. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát én úgy vettem észre, Gyomára nyaralni csak oda visszajáró emberek mennek :) pont azért, mert nyugodt, kellemes és barátságos :)

mi majd most szombaton indulunk oda :)

2013. jún. 26. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!