Ki volt már Gyomaendrődön nyaralni? Ki jár oda rendszeresen? Vélemény?
Kiváncsi vagyok mások véleményére. mi minden évben oda járunk le nyaralni, és szerintem kikapcsolódáshoz tökéletes.
gyönyörű, nyugodt és csöndes. A fürdő nagyon szép. azt vettem észre, hogy az emberek ott általánosságban sokkal közvetlenebbek, barátságosabbak, mint itt a Dunántúlon(a fővárost nem is kell említenem). nektek is hasonló a véleményetek? Írjátok le az ott töltött legjobb élményeiteket légyszives! :)
Tőlünk 45km.-re van. Mi nagyon szeretünk odajárni. OK: még nem annyira felkapott hely.
Itt a környéken se nagyon ismerik szerencsére ami meglepő. Múltkor egy barátunk el is vittük, hogy lássa amíg fel nem kapják.
Régen - 10évvel ezelőtt- Hajdúszoboszlót is szerette a családom de mikor olyan felkapott hely lett megutáltuk. OK: túl zsúfoltnak éreztük.
Hát én úgy vettem észre, Gyomára nyaralni csak oda visszajáró emberek mennek :) pont azért, mert nyugodt, kellemes és barátságos :)
mi majd most szombaton indulunk oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!