Gyula és környéke. Van élmény látnivaló egy kisgyerekes családnak? 4 éves gyermekkel.
aha. menjetel el a gyulai varhoz, korulotte a park is jol meg van csinalva es ott van mogotte a strand. Az biztos bejon a gyerekeknek is.
Belvaros masik fele is szep. valami patak is folyik ott.
Mi tavaly nyáron voltunk, a vár nem igazán érte meg a belépő árát, bár igaz, hogy körülötte a park tényleg szép. A várfürdő viszont szerintem megér egy fél napot és nem is vészes a belépő ára.
A pósteleki kastélyrom is érdekes, nincs is messze Gyulától. Ehhez keress GPS koordinátákat és biztos odatalálsz :)
A 100 éves cukrászda is megér egy látogatást, de egy picit drágállottam a sütemények árát. Itt kérdezz rá, hogy melyikben van alkohol, mert én pont olyat fogtam ki, de állítólag, ha mondod a rendőrnek, hogy ott etted, akkor nem izélnek miatta :)
Ha valahol enni szeretnétek, akkor a körforgalomnál lévő hamburgerest tudom ajánlani, valamint vacsorához a Meastro éttermet, eszméletlen finom a szarvasgombás csirkemellük és emellett egyáltalán nem mondanám drágának.
A Maestronak van ugyanebben az utcában fagyizója is, a gyerek örülni fog a Kinder tojásos fagyinak, nagyon finom :)
Nyáron szerencsére este is van mozgás a városban, lehet jókat sétálni, télen ugyanez határozottan nem igaz :(
Mi még Békéscsabára mentünk el, de ott annyira nem néztünk szét és így kb. a fentiekkel ment el az a pár nap.
utolsó,köszönöm a részletes és nagyon meggyőző városnéző idegenvezetést.
ettől függetlenül úgy döntöttünk nem megyünk.250-270 km -t csak ezért nem teszünk meg.
Fejérmegyében lakunk 1 nap csak az utazás.keresünk valami közelit.bár nagyon sok helyen voltunk már.köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!