Járt már valaki az Erzsébet Szálloda Alsóörs B. nevezetű szálláshelyen?
Figyelt kérdés
Csak ide kaphatnánk már helyet, viszont a szállóról szinte semmit nem tudok, amit találtam az bőven kevés ahhoz, hogy nekivágjak 3 gyerekkel.
Járt már valaki itt, aki mesélni tudna? Pl. étkezés (mit takar a reggeli), szobák (mondjuk bent van-e a fürdő? Mert egy csomó szállásnál kint van), szobák, személyzet, stb...
Sajnos telefonon nem érem el őket.
2013. máj. 16. 11:21
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, mikor hívtad őket, de nekem sikerült ma beszélnem velük.Zuhanyzó és wc van bent a szobákban,kiságyat lehet igényelni, de azt előre kell jelezni.Valami felső vezetésre hivatkozott az úr, és ide az Alsóörs B szállodában is lesz ebéd és vacsora a büféreggelin kívül. Az IFA 450 Ft/fő/nap, amit a helyszínen kell fizetni. Remélem tudtam segíteni. Jó nyaralást kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!