Utazott már valaki Pécs-Budapest Ferihegy vonalon?
Figyelt kérdés
Én eddig mindig a keletibe mentem és onnan mentem metróval illetve busszal ki Ferihegyre. Most néztem, hogy lehet mennyi úgy, hogy mindjárt Ferihegyre, de akkor már nem is kell buszoznom, hanem mindjárt ott tesz le? Valaki segítene, hogy ez hogyan működik? Nem vagyok nagyon ismerős Pesten és nem akarok elkeveredni :)2013. máj. 9. 15:16
1/3 A kérdező kommentje:
az kimaradt, hogy vonattal gondolom az utat
:D
2013. máj. 9. 15:32
2/3 anonim válasza:
Ferihegy vonatmegálló az 1-es terminálnál van, de a repülők a 2-es terminálról indulnak. A 200E busszal lehet elmenni a vasúti megállótól a 2-es terminálra, a buszmegálló ott van rögtön a vasúti megállónál, nem nagyon lehet eltéveszteni.
Azt viszont nem tudom megéri-e Pécsről a Ferihegyi megállóhoz menni vonattal, mert így több átszállásod lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
hűű köszönöm, hogy szóltál :) nem is figyeltem az átszállásokat. 3x kéne átszállni. Hát akkor biztos nem úgy csinálom, hanem inkább a megszokott úton. Köszönöm a segítséget!
2013. máj. 9. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!