Autópályán kívüli útvonal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!
Az érdekelne, hogy Kál-Kápolnát hogy lehet autóval megközelíteni úgy, hogy elkerüljük az autópályát?
Előre is köszönöm a segítséget.
2013. máj. 8. 19:37
1/7 anonim válasza:
A Google térképen egyszerűbben meg tudod nézni.Esetleg útvonal tervezővel is.
Egyébként nem írtad hogy honnan akarod megközelíteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat elfelejtettem megírni Budapestről, de amúgy előtte már próbáltuk az útvonal tervezőt, azért írtam ide, mert fontos volt. :)
Köszi a választ :)
2013. máj. 8. 20:16
3/7 anonim válasza:
Elsö ajánlotta a google. térképet, én meg rákweretem neked, mert gondolom nem tudod használni.
4/7 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy autópálya nélkül pont a duplája idöben.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amikor rákerestem, csak az M3-as autópályát jelölte ki útvonalnak és nem látszódott a 3-as út és én nem ismerem azt a környéket. Tudom, hogy több időben.
2013. máj. 8. 21:53
6/7 anonim válasza:
Nem neked kell ismerni az útakat, hanem a google mapsot kéne megtanulni használni. Van olyan opció, hogy fizetés / autópályák elkerülése.
7/7 anonim válasza:
Az útvonaltervezőben be tudod állítani az opciókat, legrövidebb út, leggyorsabb útvonal, ki lehet jelölni hogy autópálya nélkül, sőt akár még kerékpárra is meg tudod tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!