Budapesten a Népligetből szeretnél eljutni a 9. kerület Gyáli útra. Mi a legrövidebb, leggyorsabb módja ennek?
Figyelt kérdés
Busz vagy villamos jöhet szóba. 10 éve nem jártam Budapesten, így fogalmam nincs róla, hogy mégis melyik járattal tudnék menni. Próbáltam nézelődni a BKV honlapján is, de nem sok sikerem volt eddig a megfelelő járat kikeresésében.2013. máj. 7. 09:51
1/7 A kérdező kommentje:
szeretnék eljutni*
2013. máj. 7. 09:52
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nem érdemes villamosra szállni, gyalog is kb 500m. A Népligetnél át kell menni a fradi pálya oldalába és a villamossínekkel párhuzamosan elindulsz.
4/7 anonim válasza:
Hát igen, villamossal is 2 megálló.
5/7 A kérdező kommentje:
Oh igen, azóta megnéztem térképen és tényleg nagyon közel van. Ha fél óra alatt le lehet sétálni vagy kevesebb, akkor gyalog is megfelelne nekem.
Viszont azt nem tudom pontosan, hogy a vidéki busz (Pécs-Budapest) hol áll meg pontosan a Népligetben.
2013. máj. 7. 10:05
6/7 A kérdező kommentje:
Ez így helyes? Mármint az A pontba érkeznek a vidéki buszok? Mert akkor még rövidebb az út a Gyálira.
2013. máj. 7. 10:13
7/7 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, köszönöm a segítséget ^^
Ez a google street view elég hasznos.
2013. máj. 7. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!