Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » SÜRGŐS! Lufthansanal tényleg...

SÜRGŐS! Lufthansanal tényleg elkérik a kifizető bankkártyát becsekkoláskor?

Figyelt kérdés
Lufthansánál veszek repjegyet, azt írja, hogy az önmagamat igazoló dokumentum a kifizető bankkártya kell hogy legyen, nem enged mást választani... de a kifizető bankkártya nem az enyém.. mit csináljak? bajba kerülhetek így?
2013. máj. 4. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
hallottam már ilyenről más cégek esetén, hogy igazolnod kell hogy a kártya a tiéd-e, gondolom a sok visszaélés miatt. meg eleve feltételezik azt, jogosan, hogy aki repülőre ül, annak van bankkártyája.
2013. máj. 4. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj ne már.... van bankkártyám, de most épp nincs rajta elég pénz, és tesóméval fizetnék, aki meg otthon van.... a repjegy holnapra szól tehát elég sürgős. előfordulhat hogy nem engednek felszállni??
2013. máj. 4. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg így van, akkor ez jó nagy marhaság!
2013. máj. 4. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:

"előfordulhat hogy nem engednek felszállni??"

Ha valóban van ilyen szabály a Lufthansánál, akkor igen, előfordulhat, mivel azt hiszik lopott kártyával fizettél a repülőjegyért. Sok gond volt más cégeknél is, így gondolom bevezették. Itt, Angliában a busz jegyet, ha veszed, és nem otthon nyomtatod ki, hanem átveszed a pályaudvaron, akkor kell a kártya és egy aláírás a hitelesítés miatt.

2013. máj. 4. 16:50
 5/9 A kérdező kommentje:
hajjajj... már megvettem, de online becsekkolok, akkor ott már elvileg nem kérnek semmit, nem? tesóm bankkártyája amúgy tehát legalább a vezetéknevünk egyezik... remélem nem lesz belőle probléma. bár szerintem ha nem viszek bőröndöt, és előre kinyomtatom a beszállókártyám, akkor nem lehet baj, akkor nincs hol elkérniük a bankkártyát. legalábbis nagyon remélem. ezer éve nem repültem lufthansával, mindig fapadosokkal megyek, ott nincs ilyen gond...
2013. máj. 4. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kerik, csak akkor, ha repjegyvasarlaskor a bankkartyat jelolod meg, mint beazonositasi "dokumentum". En az utlevelem valasztom mindig. Eves szinten kb 10-12 alkalommal repulok a Lufthansaval.
2013. máj. 4. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
en is repultem ugy lufthansaval, hogy nem en vettem a repjegyet es semmi gond nem volt.
2013. máj. 4. 23:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak bankkártyát lehetett választani, legörgettem, és nem volt más opció... de már itthon vagyok, és nem volt semmi gond. Remélem visszafelé se lesz.
2013. máj. 6. 12:58
 9/9 anonim válasza:
semmi gáz nem lesz/volt, én is így jöttem Ankarába, és énis be vtam majrézva. a kutya nem foglalkozott vele... :D
2013. máj. 9. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!