Igaz, hogy aki valamelyik kuponos oldalról rendel meg egy szállodás nyaralást, azt "olcsó vendégként" kezelik?
Olcsó vendégként azt kezelik, aki hagyja magát annak kezelni!
Hú ez a vélemény amit ott kommenteltek nagyon igaz, teljesen egyetértek vele:
"Iskolázott, nyelveket beszélő, jól öltözött, jó körülmények között élő , világot látott nő vagyok. Repülővel utazom, belvárosi szállodákban lakom, és szoktam enni/inni is.
Ezzel együtt igénybe veszem a kuponos oldalak kihagyhatatlan ajánlatait is. Kipróbálom 30%-os áron a zselés lakkozást, ha beválik, igénybe fogom venni teljes áron is.Kipróbálom az akciós zumbát, ha tetszik, veszek rá bérletet.
Elmegyek egy szállodába, és igen, elvárom azt a szolgáltatást, amit a teljes árú vendégek kapnak, a kuponos áraknál ugyanis nincs olyan kitétel, hogy kuponos árért kevesebb jár!
Dacára, hogy kuponosan (is) utazom, NEM lakom le a szállodát, nem viszem haza a törülközőt, nem spájzolok el semmit, és lehúzom a WC-t is.
Ez ugyanis nem pénz, hanem neveltetés, intelligencia kérdése.
Az elképzelhetető, hogy a kedvenc csokimat bizony becsempészem a táskámban, amennyiben az nem kapható az adott szállodában, vagy ötszörös áron adják. l
Emellett azt gondolom, csupán az anyagi helyzetem nem tesz különbbé más, kevésbé jó körülmények között élő , Ön szerint "olcsó" vendégektől.
Az, aki nyilvánvalóan LENÉZI a kevéssé tehetős embereket, az, aki közzé tesz egy ilyen véleményt az sem emberileg, sem üzletileg nem alkalmas a vendéglátásra..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!