A Balaton melyik részére menjek nyaralni?
Figyelt kérdés
Győr mellet lakok szoval valami közelebb lévő helyre gondoltam, és olyanraahol szép tisztaa víz meg ilyenek ...2013. ápr. 27. 22:45
1/9 anonim válasza:
Nekem Balatonkereszturon van nyaralom. Tiszta es ingyenes a strand, homokos a part, tiszta a viz. Mindenkepp ajanlom.
2/9 anonim válasza:
Füred, Csopak, Almádi. Ezek vannak a legközelebb hozzád.
3/9 acelsziv válasza:
Ha rászánod az útidőt, akkor kb ugyanannyiból már Görögországot is kihozod busszal.
4/9 anonim válasza:
Gorogorszag... a kavicsos partjaval es a sos vizzel...
Nem mindenki van am oda a tengerpartert....
5/9 anonim válasza:
Nem beszélve az egész napos boszozásról!!!
6/9 anonim válasza:
Siófok, Lelle... bár ezek a déli parton vannak, szóval kicsit messzebb.
7/9 acelsziv válasza:
Igen, a buszozás a legrosszabb része a dolognak, viszont a tengerpart az homokos.
8/9 anonim válasza:
Én például utálom a homokot. Én Füredet és Tihanyt szeretem, Tihanyban van szabadstrand is, meg jókat lehet kirándulni.
9/9 Kései Sirató válasza:
Ha szereted a nyüzsgést, akkor Balatonfüred. Szépen ki van építve, gyönyörűek a parkok, sétány, igényesek az éttermek és minden nyitva van hajnal 2-ig..
Ha csendre vágysz inkább, akkor Balatonfűzfőt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!