Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol van Budapesten vagy...

Hol van Budapesten vagy környékén (100 km körzetben) olyan fedett fürdő, ahol van medence vagy játszóház pici gyerekeknek (18 hós)? A Tatabányait ismerem. Azon kívül.

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 13:52
 1/2 anonim válasza:

Ja igen legtöbb hely szépséghibája, ha van is kisebb gyerkőcöknek medence Pl Nyéki Imre uszoda az állt fedetlen...

Hát ha 100-km en belül akkor lenne 1 javaslatom...

Dunaújvárosi élmény és gyógyfürdő (Aquantis wellness és Gyógyászati központ a becses neve)

Nyáron voltam és nekem Nagyon tettszett... és sztem a gyerekeknek is fog...Színes érdekes, jópofa..Van fedett és fedettlen része is.. csak már nem emléxem milyen mély a kicsi medence... de valszín lehet találni leírást

itt a honlapja [link]

de a neten még több helyen is van róla kép és szöveg...

pl itt is van róla kép: [link] na én erre a medencée gondoltam ami kisgyerkőcöknek való... az a kiálló szivárvány az csúzda... a belépő nem húzós... kicsivel kevesebb 1nap 1 felnöttnek mint a Kondorosiba (Nyéki Imre uszoda és állítólag az a legolcsóbb Bp-n)3óra.... olyan 1000ft körül van egész napos és azé sokkal többet nyújt, mint 1 uszi... mondjuk főleg nyáron érdemes menni, de így összel se lehet rossz.. (Pl fedett csúszda belül is van...) Távolsági busszal és Vonattal is megközelíthető... 70-80Km kb 1:03--1:15-1:30 perc kb az odaút attól függ h kelenföld, v Budafoki erőmű vagy déli pu v Nélpliget (kb 10p a különbség) A Volánbusz a Dózsa Mozinál teszi le az embert, onan gyalog is lehet menni... ha vonattal jönnek, akkor ajánlom a buszt... ha + kocsival, akkor csak térkép kell :) Amúgy 1 uszoda mellett van( ami nagyon olcsó)... És télen ha nagyobbak lessznek a gyerekek van olcsó, és jó minőségű jégpálya ( a műjégnél sokkal jobb) Ez az én ajánlatom... remélem sikerrel járnak... jó mulatást a 2 éves picurnak és családjának

2009. szept. 29. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem a linket és tuti elmegyünk a télen. Nekem szimpi volt a képek alapján.
2009. szept. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!