Szentendrén vasárnap nyitva vannak a butikok ápr közepén? Sétáló utca körül, Skanzen. Stb. Éremnyomó autómata merrefele van? Hűtőmágnest lehet kapni ilyenkor is vagycsak nyáron?
Figyelt kérdés
Éttermek,cukrászdák nem kétség,de vásárolni is lehet?2013. ápr. 5. 20:21
1/9 anonim válasza:
A belvárosban az üzletek nyitva vannak minden nap. Természetesen tele hűtőmágnesekkel!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És tudnál egy-két utcát irni ahol vannak?Sose voltam még Szentendrén.Fő utcán vannak jobban vagy merre?Pl a Marcipánmuzeumtól merre?Hol lehet itt parkolni?
2013. ápr. 6. 17:24
3/9 anonim válasza:
A Szamos Marcipán Múzeum utcájában, ami a Dumtsa Jenő utcában van, azonkívül ugye a Főtéren és a Főtérből jövő utcában a Bogdányi utcában is rengeteg üzlet van.
Parkolni szinte bárhol lehet, de a belvárosban ha jól tudom, 360 Ft óránként. A belvároson kívül is fizetni kell, csak olcsóbb.
4/9 A kérdező kommentje:
Oké,nagyjából képbe vagyok.És ilyen,hogy érmenyomó autómata található valamerre?Van a Centrum cukrászda,onnét megy egy utca tele bazárra.Ez is nyitva van vasárnap?
2013. ápr. 7. 16:25
5/9 anonim válasza:
Éremnyomó automatáról én nem tudok, talán a Skanzenben. Az az utca, a Bogdányi utca, és igen nyitva van.
6/9 A kérdező kommentje:
Skanzen merre van?Ingyenes?Marcipánba nem tudod mennyi a belépő?Van arrafelé valami malom is ugye?Hétvégén is fizetős a parkolás?
2013. ápr. 7. 20:42
7/9 A kérdező kommentje:
Bocsi,de sose voltam még arra.Köszönöm a segitségeket!
2013. ápr. 7. 20:43
8/9 anonim válasza:
Skanzen eléggé kívül van, a város szélén.
[link] itt meg tudod nézni az árakat!
Malom is van bent, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!