Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha a fiamal utazok (1hónapos)...

Ha a fiamal utazok (1hónapos) akkor ugye teljes jegyet kell venem? Mert neki ugye nem kell

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Repülsz, vonatozol, busszal mész? Nem ártana tudni. Pl intercityre érdemes neki hely jegyet venni - bár a pénztáros röhögni fog- mert egyebkent foghatod a karodban egész úton, hely jeggyel meg le teheted a melletted levő ülésre babahordozoban.
2013. ápr. 2. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:

vonaton elég neked venni egy 33%-os jegyet, mert gyerekkel utazol. Neki meg nem kell venni. Még helyjegyet sem.

Buszon repülőn nem tudom, de a vonaton tuti a 33%.

2013. ápr. 2. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
repulon csak neked kell jegyet venni, a gyerek meg az oledben ul es fogod
2013. ápr. 2. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Repülős válasz nem így van, nagy koppanás lehet a vége, ne hallgasson senki az előző válaszra, kérdezzen utána a légitársaságnál. Nem egységes a dolog, fapadosnál pl. tudom, hogy fizetni kell, de még ott is cégenként eltérő, hogy mennyit. Van ahol akár drágább is lehet, mint a felnőtt jegy, pl. a Ryanairnél.

De szerintem nem repülős kérdés volt. :) A 33%-os az jó válasznak tűnik MÁV esetén, tényleg van ilyen kedvezmény, hogyha 18 éven alulit kísér bárki (nem vizsgálják a családi kapcsolatot se!) akkor a kísérőt megilleti a 33-as kedvezmény, gyereknek meg ami épp jár, 6 éves korig ingyenes.

2013. ápr. 2. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Valoban nem KELL hely jegyet venni ekkora gyereknek, de érdemes. Anélkül ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy szabad lesz a mellette levő ülés es le tudja tenni a hordozót. Márpedig sokkal kényelmesebb, ha nem kell az egész utazás alatt a gyereket fogni.
2013. ápr. 3. 06:07
 6/8 A kérdező kommentje:

vonatra voltam kívncsi elnézést a pontatlan megfogalmazásért

köszönöm a válaszokat

2013. ápr. 12. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor 33% ha vonat.
2013. ápr. 12. 12:34
 8/8 A kérdező kommentje:
és ha 2 felnőtt kíséri ??? akkor is 33% os kell ??
2013. ápr. 25. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!