Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol lehet parkolni pénzért...

Hol lehet parkolni pénzért vagy ingyen Hévizen, Keszthelyen és Balatonföldváron? Ami közel van a városhoz?

Figyelt kérdés
parkolás ingyen vagy pénzért?

2013. márc. 31. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Hát most soroljuk fel az utcák neveit, meg a fizető parkolókat?

Szerinted milyen ez a kérdés? Vagy csak én nem értem?

2013. márc. 31. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
NEM!Pl:Keszthelyen a sétálóutcához közel vagy a Kastélyhoz közel vagy meleltt van e parkolási lehetőség?Vagy messzebb van és gyalogolnom kell?Nem mindegy,hogy mennyire tudsz megállni azoktól a helyektől amik a főbb látványosságok!Keszthely:sétálóutca,kastély,Héviz:sétálóutca és Földvár a kikötö környékei parkolási lehetőség érdekel.Mivel életemben se jártam még ezeken a helyekn ezért szeretnék tájékozódni.PlSzfváron ingyenes a pláza teteje azt hallottam.De máshol fizetős.A Tescó is ingyenes de az állitolag nagyon kiesik a várostól.Több km.Hát ez a nem mindegy!
2013. márc. 31. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Hévízen a Nagyparkolóban az első egy óra ingyenes, majd 100 Ft óránként. Ez a városközpontban van, kb. 3-4 perc sétára a tótól, és a Sétáló utcától. Ingyenes lehetőség a parkoló végében lévő üzletház mögött van, illetve néhány utcában még, de ezek kicsit kijjebb esnek a belvárostól. Szerintem a Nagyparkolóban érdemes megállni.

Keszthelyen a kicsi Spar parkoló ami ingyenes és onnan sem kell sokat gyalogolni a Sétáló utcáig. Ha jól tudom a kastély környékén csak a vadászati-vasúttörténeti múzeum részénél (Pál utca) lehet ingyenesen parkolni, egyébként fizetős helyek vannak kialakítva.

A nagyobb bevásárló központok parkolói mind kiesnek a városközpontokból

2013. máj. 13. 09:45
 4/4 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy azok használják a keszthelyi Spar parkolót, akik a központba mennek. Akik vásárolni szeretnének, azoknak meg nincs hely. Hétfőtől péntekig dugig van olyanok autóival, akik a környéken dolgoznak, vagy busszal mennek tovább. Rendszeresen előfordul, hogy emiatt kell másik boltba mennem, pedig ez útba esik hazafelé. Én büntetném azokat, akik nem vásárlási céllal parkolnak ott.
2016. okt. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!