Hát most soroljuk fel az utcák neveit, meg a fizető parkolókat?
Szerinted milyen ez a kérdés? Vagy csak én nem értem?
2013. márc. 31. 20:44
2/4 A kérdező kommentje:
NEM!Pl:Keszthelyen a sétálóutcához közel vagy a Kastélyhoz közel vagy meleltt van e parkolási lehetőség?Vagy messzebb van és gyalogolnom kell?Nem mindegy,hogy mennyire tudsz megállni azoktól a helyektől amik a főbb látványosságok!Keszthely:sétálóutca,kastély,Héviz:sétálóutca és Földvár a kikötö környékei parkolási lehetőség érdekel.Mivel életemben se jártam még ezeken a helyekn ezért szeretnék tájékozódni.PlSzfváron ingyenes a pláza teteje azt hallottam.De máshol fizetős.A Tescó is ingyenes de az állitolag nagyon kiesik a várostól.Több km.Hát ez a nem mindegy!
2013. márc. 31. 20:52
3/4 anonim válasza:
Hévízen a Nagyparkolóban az első egy óra ingyenes, majd 100 Ft óránként. Ez a városközpontban van, kb. 3-4 perc sétára a tótól, és a Sétáló utcától. Ingyenes lehetőség a parkoló végében lévő üzletház mögött van, illetve néhány utcában még, de ezek kicsit kijjebb esnek a belvárostól. Szerintem a Nagyparkolóban érdemes megállni.
Keszthelyen a kicsi Spar parkoló ami ingyenes és onnan sem kell sokat gyalogolni a Sétáló utcáig. Ha jól tudom a kastély környékén csak a vadászati-vasúttörténeti múzeum részénél (Pál utca) lehet ingyenesen parkolni, egyébként fizetős helyek vannak kialakítva.
A nagyobb bevásárló központok parkolói mind kiesnek a városközpontokból
2013. máj. 13. 09:45
4/4 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy azok használják a keszthelyi Spar parkolót, akik a központba mennek. Akik vásárolni szeretnének, azoknak meg nincs hely. Hétfőtől péntekig dugig van olyanok autóival, akik a környéken dolgoznak, vagy busszal mennek tovább. Rendszeresen előfordul, hogy emiatt kell másik boltba mennem, pedig ez útba esik hazafelé. Én büntetném azokat, akik nem vásárlási céllal parkolnak ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!