Hova menjünk az osztállyal kirándulni?
Figyelt kérdés
Legyen 1-2 múzeum,de nagyrészt inkább a városnézés és a szórakozás tegye ki.(10.-esek vagyunk)2009. szept. 17. 16:06
21/32 anonim válasza:
Pécs, Eger! Ezek voltak a legjobb gimis osztálykirándulásaim színhelyei! Mindkét város elég nagy, van bőven szórakozási lehetőség, és látnivaló (múzeum) is, válogathattok kedvetekre.
22/32 anonim válasza:
Egerben a Broadwayba ne menjetek, én nem ajánlom.
Akkor inkább a Rosé (Völgyben van), vagy Groove54, esetleg Leonardo, Resident.
23/32 anonim válasza:
Én is Szegedre és környékére szavazok! Gyönyörű, elég sok a látnivaló, de nem sok a múzeum. Szegeden élmény a Vadaspark, a Füvészket, a belváros, a Dóm, a Tisza-part közel van Ópusztaszer, Makó, Szentes, Baja is.
24/32 anonim válasza:
Eger mellett van még Bogács ami szintén elég híres!
26/32 A kérdező kommentje:
Egert választottuk:D:D
2009. szept. 18. 11:58
28/32 A kérdező kommentje:
Nyáron már voltam ott.Szerintem jó hely lesz.
2009. szept. 18. 16:05
29/32 anonim válasza:
"na az jószar : D"
sz.rházi!jól döntöttetek!én Egerbe járok suliba és 10es vagyokxD
30/32 anonim válasza:
azért miért lennék sz*rházi mert szerintem Eger sz*r?3évig ott laktam és nekem ez a véleményem róla.
ezvan
:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!