Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Kapott már valaki az "Én...

Kapott már valaki az "Én határok nélküli Európámtól" 2 fő részére 3 éjszakára kifizetett szállásra kiutalást?

Figyelt kérdés
Valami EPETF kiutalás, 2200 forintot kell fizetni érte. 600 bel- és külföldi hotel, panzió vesz benne részt. Állítólag. Igaz lehet mindez?
2009. szept. 16. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, már mindenki kapott. :)

Ez az Eurorest új néven. Tulajdonképpen működik a dolog, csak a kötelező ellátást kell fizetni, napi átlag 4-5e Ft.

2009. szept. 16. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2009. szept. 17. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez az Eurorest más néven! Igazából elvileg az ellátást fizeted ki, gyakorlatilag kb. a szállást fizeted és a kaját kapod úgymond gratis! Ha megnézed az árakat, kb. ez a következtetés vonható le!
2009. szept. 17. 22:06
 4/6 anonim válasza:
Én is kaptam ilyen utalványt,végig csináltam a regisztrációt.Amikor az következett,hogy 2200-ft-ot kell fizetni,úgy gondoltam,az még belefér.Továbbléptem,majd kiderült,ha banki átutalással kívánom rendezni a "számlát",akkor 2200-ft,de ha postai utánvéttel fizetném a kiállítási költséget,akkor már 3200-ft!Ekkor meg gondoltam magam!Nem adom ki senkinek a bankszámla adataimat!Postán meg ki tudja,mit kapok! Én úgy gondolom,a mai világban jól gondoljuk meg kinek,milyen adatot adunk ki!!
2009. szept. 18. 15:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!
2009. szept. 18. 20:33
 6/6 anonim válasza:
Én is kaptam emailt ettől a "cégtől". Rögtön eszembe jutott az Eurorest. Ez néhány éve működött. Annak idején én is "vásároltam" egy ilyen ingyenes csekket, amely 2 hét "ingyenes" szállás lehetőségével kecsegtetett. Akkor 2 fő részére 3500 Ft-ot kellett fizetni a csekkért. El is mentünk egy kis falu Tisza parti szállodájába 1 hétre. Ketten üdülési csekkel olyan negyven rugót fizettünk. Ebben benne volt a reggeli és vagy az ebéd vagy a vacsora. Azt meg kell hagyni a kaja nagyon jó és bőséges volt. Ezen kívül az a hely arra volt jó, hogy onnan minden nap el lehetett menni kirándulni. Vacsorára visszaértünk. Az igaz, a kötelező kajába alaposan be van építve a szállásköltség. Abban az időben elég sok szállás lehetősége volt fenn a honlapon, de most nevetségesen kevés. Rákerestem ezen cég honlapján a Bács Kiskun megyei helyekre és kettőt dobott ki. Szerintem ez már nem az ami volt akkor. Ebből is mint sok minden másból jól élnek egyesek. Ennek az lenne az értelme, hogy azok a szállodák, panziók azt remélték, hogy elnyelik a szállás költségét és ha jól érezte magát a vendég akkor visszatér. Úgy tűnik ez kis hazánkban nem úgy működik, mint esetleg máshol.
2009. okt. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!