Melyik Hunguest Hotelbe csalódtál a legtöbbet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 14:07
1/7 anonim válasza:
Kb 15 éve, Siófok Tengerszem panzió.
Trágyadomb volt az egész, egyedül az szólt mellette, hogy pár percre volt a parttól. Nem is töltöttünk sok időt a szobában :D Azóta messziről elkerülünk minden Hunguestes szállót, pedig lehet, hogy csak ez volt ennyire gány..
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. márc. 13. 14:42
3/7 anonim válasza:
Én még nem csalódtam egyikben sem, mindegyik az elvárásoknak megfelelő volt.
Siófokon nincs Hunguest Hotel, de 15 évvel ezelőtti tapasztalatokat egyébként sem célszerű alapul venni, mert annyi idő alatt nagyon sok minden változhatott.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!Debrecenin gondolkodom,de nem írtak róla túl sok jót!Tapolcai tokéletes ,de már voltam,,mosz máshová mennék az ajándékba kapott utalványommal.
2013. márc. 14. 11:36
5/7 anonim válasza:
nem! a debreceni nagyon frankó!!! többször is mentünk oda. isteni kaja van. a medence mondjuk kicsi. az épület pedig retró kívülről. ha oda szeretnétek menni, akkor ne a classic épületszárnyat válasszátok, hanem a tízemeletes részt, mert az fel van újítva és van lift is.
6/7 A kérdező kommentje:
Ó,nagyon szépen köszönöm Neked!!!!
2013. márc. 14. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!