üdv! 18/F vagyok vonaton ma ugy látszik otthagytam a bérletemet csak azt mert kezemben volt soha nem szoktam amúgy hanem pénztárcában tartom nem tom miért került kezembe és nemtalálom mostmeg. Vissza lehet kerestetni? Mert azonosító szám rajta van.
Nem hinném hogy ha valaki zsebreteszi az azért csinálná, mert jó lesz neki. Egyszerűen csak lustaság, nemtörődömség... Sajna a legtöbb embernek eszébe sem jut, hogy nem két forint volt, és valakinek hiányozhat.
Én egyszer a buszbérletemmel jártam így a legjobb az egészben az volt, hogy mellette tartom a diákigazolványom, személyim, adókártyám, om azonosítóm, lakcímkártyám, egyszóval mindent ami fontos... Volt ám izgalom hogy mit csináljak, de kb egy hét múlva egyszer csak megérkezett postán :) Kiderült, hogy a buszsofőr találta meg, és adta fel, pár nap múlva összefutottam vele, és a minimum egy nagy mosolygós köszönöm volt! :) ha a kalauz találta meg, vagy esetleg takarító, akkor biztos megvan az valahol, kérdezősködj a keletiben dolgozóktól, hogy még is hova lehet ezzel fordulni...
Ha nincs mellette semmilyen igazolványod, akkor ez nyilván elég nehéz ügy bárkinek is, de ha MÁV-nál megvan akkor elég ha bemutatod az igazolásodat hozzá (vagy nem tudom ezt az azonosítós részt nem értettem teljesen) és visszakapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!