A Duna vonalától keletre milyen úticélt ajánlanátok, milyen helyeket érdemes megnézni?
Szolnoktól viszonylat nem messze délre van Cserkeszőlő. Nagyon szép kis település (bocsi én nem ott lakok), kiváló fürdőhely, szállás-étkezés, well-nes és amit akarsz. Keresd ki a net-en a honlapjukat. Ha Nyíregyházáról Szolnokig van jó vonat-busz közlekedés, akkor Cserkéig is el tudtok menni busszal.
Van még délebbre Gyula, szintén szép fürdőhely, de szerintem az már legalább olyan messze van tőletek, mint a dunántúl.
A Duna vonalától keletre nem tudom találsz-e olyan helyet, ahol 4 napon keresztül tudsz barangolni, nézelődni stb.
Akkor inkább az Északi-rész, Miskolctapolca, Aggtelek-Jósvafő (csodálatos barlangrendszer) hasonló.
Aggtelek - barlangok és kirándulás a Nemzeti Parkban
Miskolc (Lilafüred-Diósgyőr-Ómassa)
Szeged -kulturális programok
Ha Szeged, akkor a Szegedi Szabadtéri Játékok idejére kössetek le szállást, és vegyetek 1-2 előadásra jegyet már elővételben.
Ha az ittlét (Csongrád megyei vagyok) idejére esik aug. 20.-a is, akkor busszal könnyű elmenni az Ópusztaszeri Emlékparkba, ott aznap egész napos emléknap, stb. stb. Be lehet ütemezni Szegeden az állatkert, a növény-arborétum meglátogatását. Így már a 4 napra egy jó kis kirándulás lehet.
Ha valamiben esetleg tudok segíteni, írjatok nyugodtan akár a privimre is.
Ezt most véletlenül találtam, gondoltam, ide rakom nektek, rakd el, hátha szükségetek lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!